Lakatos Levente

Simlis

3590 Ft3800 Ft

NÉHÁNY FONTOS DOLOG!

• A kötet a webshopból kizárólag aláírt és dedikált formában rendelhető. “Üres” kötet beszerzésére a Libri könyvesboltokat ajánljuk! KLIKK IDE érte!

• A megjelenésig beérkező összes rendelés mellé biztos ajándékot küldünk!

A regény várható megjelenése 2018. december 14. 2018. december 7., péntek! A szállítás értelemszerűen a megjelenés után esedékes – a kiválasztott szállítási módnál jelzett időintervallumban. A megjelenésig leadott rendelések automatikus élesednek megjelenéskor, tehát amit megrendeltek, megjelenés után rögtön indul hozzátok!

• A megjelenés napjáig leadott, Líra boltba személyes átvételes kért rendelések karácsonyig megérkeznek!

A dedikált könyveket a megrendelőnek mindenképpen ki kell fizetnie! A vásárló kérésére egyedivé alakított (névre szólóan dedikált) termékektől a csomag kiküldése után elállni nem lehet! Kérjük, rendeljetek felelősségteljesen! Dedikált rendelés lemondása a könyv megjelenéséig lehetséges.

• A könyv szerepel a december Candy Book könyves meglepetésdobozban. IDE KATTINTVA nézheted meg azt az ajánlatot.

DEDIKÁLT ÉS ALÁÍRT PÉLDÁNY ELÉRHETŐ!

A Történetek Szigor világából sorozat 1. története

A kötet nincs szoros összefüggésben a Szigor-sorozat részeivel, külön olvasva sem csorbul az olvasásélmény.

Kiadó: Libri Könyvkiadó
Oldalak száma: 320
Borító: puhatáblás
ISBN: 9789634335351
Kiadás éve: 2018

Kiürítés

Milyen névre kéred a dedikálást?

Ha dedikált könyvet választasz, itt írd meg, milyen névre szeretnéd! Figyelj, mert ezt a mezőt csak akkor vesszük figyelembe, ha az általad kiválasztott példány “Névre szólóan dedikált”!

Haraszti ​Éva, a népszerű divattervező élete a siker, a pompa és a csillogás. Kevesen tudják, hogy a kreativitása egy ideje cserben hagyja, ezzel együtt pedig a cége is komoly válságban van. A nehéz idők arra kényszerítik, hogy a húszas évei végén átértékelje addigi életét. Habár mindig két kanállal falta az életet, most a férfiaktól is igyekszik távol tartani magát. Pech, hogy egy fogadáson beleütközik a jóképű Balogh Györgybe.

Majori Ádám, az angyalarcú rosszfiú, aki mások becsapásával keresi a kenyérrevalót. Élete mindaddig gondtalan, mígnem egyik megbízása hatására ráébred: tetteivel amellett, hogy borsot tör mások orra alá, akár az életüket is kockáztatja. A felismerés hatására a férfi új életet akar kezdeni, de az nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt elképzeli.

Lakatos Levente, a többszörös Aranykönyv-díjas szerző Szigor-trilógiája hatalmas rajongótábornak örvend. A szerző ezúttal a népszerű sorozat egyik mellékszereplőjének, Haraszti Évának szentel egy teljes történetet. A titkokkal, politikai összeesküvésekkel, illetve forró szerelmi jelenetekkel fűszerezett, őrült sodrású regény ismét magába szippant és nem ereszt.

Tömeg744 g
Válaszd ki, milyen példányt szeretnél!

Névre szólóan dedikált, Aláírtat, Aláírás nélkülit

Érdekelhetnek még…

Close
Close