hirdetés
HasznosHírek

Meglepetés A pillangók ébredésével

hirdetés

Ahogy tavaly a Szeress jobban! megjelenésekor, idén is felkerekedek, hogy néhány olvasómnak személyesen adjam át a legújabb regényem, A pillangók ébredése egy-egy példányát. Azt, hogy idén kihez látogatok el, csak rajtatok múlik!

Itt a lehetőség, hogy az ünnepek közeledtével különleges ajándékkal lepd meg valamelyik Lakatos Levente olvasó szerettedet! A lenti ajánlói űrlap segítségével írd meg nekem, hogy kinek és miért szeretnéd, hogy személyesen adjam át a regényt! A testvérnek, hogy érezze, ő a legjobb a világon? Az egyik barátnődnek, hogy tudja, mindig számíthat rád? A szerelemednek bocsánatkérésed jeléül? Az édesanyádnak, csak mert szereti a regényeimet? A gyermeked, mert örülsz, hogy a mai világban könyveket olvas? Itt senki és semmi nincsen kizárva!

Mindenek előtt íme a tavalyi videók lejátszási listája, nézz bele, inspirálódj:


Fontos:
  • Csak akkor jelentkezz, ha november 28. és december 11. között előreláthatólag ráérsz részt venni a forgatáson!
  • Amennyiben az ajánlásod a kiválasztottak közé kerül, telefonon egyeztetünk veled a meglepetés részleteiről

Határidők:

Az ajánlásokat november 20., vasárnap 23:59-ig várom. A kiválasztott ajánlókkal előreláthatólag november 25., péntektől vesszük fel a kapcsolatot.


Az ajánlói űrlap

A jelentkezési időszak véget ért!

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb