hirdetés
Hasznos

Szigor papírkötet és e-könyv segítő

hirdetés

Időről-időre akadnak, akik megkérdezitek tőlem, hogyan is állnak össze a Szigor sorozatom részei, hiszen papírkötésben  csak három kötetről van szó, e-könyvben viszont tíz rész létezik. Ebben a posztban igyekszem elmagyarázni a helyzetet. :)

A Szigor e-könyv sorozatként indult. Az e-könyv részek rövidek, általában 100 oldalasak. A negyedik rész környékén viszont egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy Liza és Igor története papírkötésben is megjelenjen. Az addig publikált négy e-könyv részt ezért egy papírkönyvbe gyűjtöttük (a négy rész hosszúságából lett egy papírkönyvi terjedelem), így állt össze az I. kötet, A tiltás gyönyöre. Készítettem ehhez egy magyarázófotót, íme:

szigormuti2

A papírkötet sikere után egyértelmű volt, hogy a soron következő e-könyv részek is megjelennek majd fizikális formátumban. A II. kötet, A pillangók ébredése ezúttal három, szintén körül-belül 100-100 oldalas e-könyv részből gyűlik majd össze. Íme:

szigormutipill2

A 8., 9., és 10. e-könyv rész aztán a III. papírkötetben, A hatalom szabályaiban kaptak helyet – ezzel teljessé vált a Szigor-sorozat. Íme a magyarázófotó:

A papírkötésben megjelent történetet egyébként szakaszokra osztottam. A szakaszok jelzik az e-könyv részeket. A tiltás gyönyörében például négy szakaszt találok: Megrepedt álarc, Feltörő ösztönök, Elillanó remények és Szétcsókolt szavak – ezek az első négy e-könyv rész alcímei. A pillangók éredésében ugyanígy: Felhasadó sebek, Átszakadó vágyak, Meghasonult álmok – ezek az ötödik, a hatodik és a hetedik e-könyv rész alcímei. A hatalom szabályai a Visszatérő játékok, a Megérdemelt esélyek és az Elérkezett igazság részekből állnak.

Bízom abban, hogy sikerült érthetően felfedeznem a Szigor sorozat részeinek rejtélyét! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb