hirdetés
Extrák

A nagy Szeress jobban!-kihívás – 15 nap

hirdetés

Január első hetében elindul a Szeress jobban!-kihívás. Ha olvastad a könyvet, itt az idő, hogy felelevenítsd belőle a kedvenc részeidet. (Ha nem olvastad, itt az apropó a pótlásra… :P) 15 nap, 15 kérdés – mind a Szeress jobban!-hoz kapcsolódóan!

Január 2-től, minden nap 18:00-kor, a Facebook oldalamon felvetek egy-egy, a Szeress jobban!-hoz kapcsolódó témát. Kíváncsi vagyok, nektek melyik részek, szereplők vagy éppen gondolatok voltak a kedvenceitek. Azok között, akik minden nap válaszolnak az adott kérdésre, nyereményt sorsolok! :) Hogy mit, az legyen egyelőre titok. Miért titok? Mert azt szeretném, ha elsősorban az élményért, nem pedig a nyereményért tartanátok velem! :)

Némi könnyítés gyanánt, íme a 15 téma/kérdés, hogy felkészülhessetek a válaszokkal! :)

1. nap: Ki a kedvenc férfi karaktered?

2. nap: Ki a kedvenc női karaktered?

3. nap: Melyik a kedvenc párosod?

4. nap: Melyik a kedvenc jeleneted?

5. nap: Melyik karaktert kedvelted a legkevésbé?

6. nap: Volt olyan rész, ahol üvöltöztél volna velem, amiért úgy alakítottam a dolgokat, ahogy? Melyik?

7. nap: Melyik karakterrel tudtál a legjobban azonosulni?

8. nap: Melyik a kedvenc idézeted?

9. nap: Melyik a kedvenc romantikus jeleneted?

10. nap: Melyik volt a legnagyobb WTF pillanat?

11. nap: Melyik volt az a pillanat, amikor a legjobban röhögtél?

12. nap: Sírtál a könyv során valamikor? Ha igen, mikor?

13. nap: Volt olyan karakter, akit kezdetben nem kedveltél, de a regény során megszerettél?

14. nap: Melyik karakter lenne a legjobb barátod?

15. nap: Volt, hogy felpofoztad volna valamelyik karaktert? Kit és mikor?

Tetszett a bejegyzés? Akkor a Szeress jobban! című regényemet is szeretni fogod!

b284033Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől? Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors összehozza egy agyontetovált, illegális küzdősportot űző férfival. A titkoktól kemény álca azonban nagyon is sebezhető szívet takar, amely most könnyen megrepedhet. Barbibébi története öt évvel az első kalandot követően folytatódik! Mennyit változik az ember a felnőttkor küszöbét átlépve? Hogyan találunk valódi önmagunkra, pontosabban arra a személyre, akit majd néhány év múltán ismét átértékelhetünk? Áldozni kell-e a harmóniáért, és utóbbi egyenlő-e a boldogsággal? A legtisztább tükröt önmaguknak állíthatjuk, a kérdés, hogy van-e bátorságunk belepillantani.

Libri Bookline E-könyv

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb