hirdetés
BeleolvasókIngyenes

Erotikus és romantikus – olvass bele A pillangók ébredésébe

hirdetés

A Bors napilap rendkívüli megtisztelő módon tizenkét részes sorozatot közölt A pillangók ébredése című új regényemből. Az összefüggő részletek az újság weboldalán is fellelhetőek, most egybegyűjtöttem nektek – az alábbi linkekre kattintva végigolvashatjátok Liza és Igor erotikus – nos meg romantikus – kalandját! Jó szórakozást! :)

Első rész

Második rész

Harmadik rész

Negyedik rész

Ötödik rész

Hatodik rész

Hetedik rész

Nyolcadik rész

Kilencedik rész

Tizedik rész

Tizenegyedik rész

Tizenkettedik rész

Tetszett a bejegyzés? Akkor A pillangók ébredése című regényemet is szeretni fogod!

b288716Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt. Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik. A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért. A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors? A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap. Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva lépj be Szigor világába!

Libri Bookline E-könyv

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb