hirdetés
HírekOlvasókkalVideók

Karácsonyi meglepetésvideók

hirdetés

Ahogyan tavaly, idén is útra keltem, hogy néhány olvasómnak személyesen adhassam át A pillangók ébredése című regényem egyik példányát. Összesen négy helyre látogattam el, különféle történetekkel ismerkedtem meg – összegyűjtöttem nektek ezeket! :)

Ha ti is szeretnétek hasonló meglepetéseket okozni, IDE KATTINTVA jelentkezhettek!

Éva és Kriszti

A lányok 27 éve barátnők, akadt időszak, amikor – egy kínos félreértés miatt – tiltották őket egymástól. Kriszti a videóban elmeséli, mi történt… :D

Gréti és Enrico

Enrico nem csak meglepte, hanem alaposan meg is szívatta barátnőjét, Grétit. Hogy pontosan mit csinálsz? A videóból kiderül… :)

Rita és Zoli

Zoli kamionsofőrként az év nagy részét külföldön tölti, ezért meglehetősen kevés időt tud együtt tölteni feleségével, Ritával. Még azt is elnézi neki, hogy távollétében Ritának született még egy szerelme… Ki lehet őt? :) A videóból megtudjátok!

Adél és Merci

Merci ugyan még egyetlen egy Lakatos Levente regényt olvasott el, az édesanyja viszont falja a könyveimet. A talpraesett lány úgy döntött, egy személyes találkozóval lepné meg az anyukáját. Nézzétek meg hogyan sikerül! :)

Tetszett a bejegyzés? Akkor A pillangók ébredése című regényemet is szeretni fogod!

b288716Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt. Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik. A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért. A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors? A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap. Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva lépj be Szigor világába!

Libri Bookline E-könyv

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb