hirdetés
BlogListákOlvasószerző

5 ok, amiért minden nőnek szüksége volna egy Noelre

Petra imádja a Szeress jobban! című regényemet. Összegyűjtötte, mi az az öt tulajdonság, amivel a kötet álompasija levette a lábáról.

hirdetés

Amióta Levente Szeress jobban! című regényében megismertem Noel figuráját, ő az egyik kedvenc regényes férfikarakterem. Ha a való világban is létezne, szívesen randiznék vele… :D Öt pontban összegyűjtöttem, hogy miért is kedveltem meg őt annyira, mik azok a tulajdonságai, amik nekem fontosak egy férfiban. Reiner Petra írása.

Ha érdekel, hogy hozzád melyik Lakatos Levente férfikarakter illik, itt megtudhatod:

Milyen férfi illik hozzád? Könyves álompasiteszt!

Első ok: Védelmező

Az első, ami megfogott Noel karakterében, hogy ismeretlenül törődik Barbival. A találkozásukkor kihasználhatná a bedrogozott lány helyzetét, de ő inkább igyekszik távol tartani a bajtól. Megvédi. Ahogy egyébként a House of Broken Hearts klub személyzetét is családtagjaiként oltalmazza. Ki ne vágyna egy ilyen férfira? :)

Második ok: Van saját személyisége

Nem tipikus izomagy szereplő. Persze megvan a maga férfi egója, de nem egy üres fejű szívtipró, akinek az izmain kívül nincs semmije. Mély érzései vannak, és azokat képes is kimutatni. A lekvárok iránti szokatlan érdeklődése is a különleges és izgalmas személyiségét igazolja… :D

Harmadik ok: Őszinte

Habár nem hirdeti, amikor fény derül a hányatott múltjára, azt nem tagadja meg. Egy pillanatig nem hazudik Barbinak. Menekülés helyett elé áll és felvállalja a történteket. Bárcsak minden férfi ennyi tökös volna.

Negyedik ok: Van hite

Sok férfi az első kudarcélmények után feladja az álmait. Noel egyáltalán nem ilyen. Bármilyen mélyen is legyen, soha nem hagyja el a hite, a kitartás pedig iszonyatosan szexi és nem utolsó sorban szeretetre méltó férfitulajdonság. Kár, hogy a legtöbben erőtlenek és kitartás helyett inkább sajnáltatják magukat.

Ötödik ok: Nem nyomja el a nőket

Ez talán Noel legszimpatikusabb tulajdonsága: egy pillanatig sem akarja elnyomni Barbit. Sok férfival ellentétben Noel egyenrangú félként tekint a nőre, nem kíván uralkodni felette.

Ha te is szeretnél hasonló bejegyzéseket írni, KLIKK és küldj levelet!

Tetszett a bejegyzés? Akkor a Szeress jobban! című regényemet is szeretni fogod!

b284033Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől? Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors összehozza egy agyontetovált, illegális küzdősportot űző férfival. A titkoktól kemény álca azonban nagyon is sebezhető szívet takar, amely most könnyen megrepedhet. Barbibébi története öt évvel az első kalandot követően folytatódik! Mennyit változik az ember a felnőttkor küszöbét átlépve? Hogyan találunk valódi önmagunkra, pontosabban arra a személyre, akit majd néhány év múltán ismét átértékelhetünk? Áldozni kell-e a harmóniáért, és utóbbi egyenlő-e a boldogsággal? A legtisztább tükröt önmaguknak állíthatjuk, a kérdés, hogy van-e bátorságunk belepillantani.

Libri Bookline E-könyv

Reiner Petra

A rajzolás és a festés mellett mindig is érdekelt az írás. Gyerekkoromban, ha nem tetszett egy történet, az ízlésemnek megfelelő módon tovább bonyolítottam a szálakat. Levente karakterei közül rám legnagyobb hatással a Bomlás című regény Szilviája volt. Bebizonyította számomra, hogy nem kell folyton azon rágódni, hogy mit gondolnak rólunk mások. Barbibébi pedig megmutatta, hogy a boldogsághoz nem kell megfélemlítve, hazugságok között élni, a legegyszerűbb, ha önmagunkat adjuk.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb