hirdetés
BlogHasznos

A legkívánatosabb férfitípus – szerintetek

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt közzétettem egy tesztet, amely kitöltésével arra kaphattatok választ, hogy melyik regényes álomférfi-típus passzol a leginkább hozzátok. Amikor ezt a bejegyzést írom, összesen 11 ezeren válaszoltátok meg a kérdéssort és rengetegen osztottátok meg a Facebook oldalamon kommentben az eredményeteket. Köszönöm!

Azt hiszem, hogy az aktivitásotok alapján bátran kijelenthetjük: érdekelt benneteket az álomférfi kérdéskör… :) A beérkezett adatokat feldolgozva listába szedtem, hogy a négy lehetséges típus miként osztozott az eredményekben. Érdekes… :)

Ha még nem töltötted ki a tesztet, kezdd azzal:

Milyen férfi illik hozzád? Könyves álompasiteszt!

Negyedik helyen az anti-hősök állnak, 8,9%-ot gyűjtöttek

Ők a tipikus rosszfiúk, akik olyannyira erős hatással vannak a nőkre, hogy minden elkövetett szörnyűségük ellenére képesek a vágyébresztésre. Veszélyesen csábítóak és aggasztóan lenyűgözőek. Szeretik a határokat feszegetni, kapcsolataik rendhagyóak és minden józanságokat nélkülözőek… De vigyázz, mert amennyire könnyű beléjük zúgni, annyira biztos, hogy előbb-utóbb belepusztulsz ebbe a szerelembe… Anti-hős típusú férfi például Bloodsmoke20 (LoveClub), Florian (Bomlás), vagy Richard (Aktus). Ha érdekel a történetük, IDE KATTINTVA azonnal beszerezheted a róluk szólól regényeimet!

Az elérhetetlen karakterek állnak a harmadik helyen, a kitöltők 27,7% kapta őket eredményül

Ők a titokzatos, értelmes és kifejezetten lényeglátó karakterek. Megszállottak, akik tűzön-vízen áttörnek azért, amit elterveztek és éppen ez a kizökkenthetetlenségük teszi őket nagyon-nagyon szexivé. A karakter általában a jó oldalon áll, de magasról tesz a megszokott szabályokra, valamint elvárásokra. Általában magányosak és maguknak valóak. Az elérhetetlen típusú férfiak táborát erősíti például Dr. Lengyel Dávid, akivel a LoveClub, a Bomlás és az Aktus című regényemben is találkozhatsz. KLIKK IDE és ismerkedj meg vele!

Második helyen, 30,1%-kal a nonkonformista férfitípus áll

Ők azok, akik a saját világukban, a saját törvényeik szerint élnek. Mivel hosszú ideig minden szabálynak ellentmondtak, az életüket nehéznek, néha-néha kilátástalannak érzik. Sodródnak az árral, bizonytalanok a világban elfoglalt helyükben, folyamatosan a veszteségeikkel foglalkoznak. Hajlamosak a tragédiáikban élni, nehezen teszik túl magukat a múlt szörnyűségein. Fiatal korban menőnek és dacosnak látszanak. Nem ritkán idő előtt abbahagyják az iskolát, kiskorúként nagyfiús dolgokat csinálnak, például isznak, cigiznek és igencsak szexcentrikusak… Ilyen karakter például Anton az Aktusban. Ha érdekel, hogy kicsoda ő, IDE KATTINTVA azonnal beszerezheted a regényt! De a Szeress jobban! egyik főhőse, Noel is a nonkonfornisták táborát erősíti! A Szeress jobban!-ra IDE KATTINTVA csaphatsz le!

33,3%-kal az első helyen trónolnak az alfák

Már a görög klasszikusokban is használták az alfa karaktereket. Ők a hatalmas, szép, szobor-, sőt istenszerű férfiak. Könyörtelenek, sebezhetetlenek, akik nem törődnek semmi mással, csak a győzelemmel, a büszkeséggel. Van azonban gyenge pontjuk, és ez általában egy nő, aki egészen hamar kenyérre kenheti… Alfa típus például a Szigor sorozatom címadója, Szentesy Igor. Ha érdekel, hogy kicsoda őt, KLIKK IDE, hogy beszerezhesd a regényeit!

Tehát a legtöbben az alfa típusú férfiakhoz vonzódtok. Szigor a legmenőbb pasi… :) Azt hiszem, a karakter megérdemli, hogy kedveljétek a Facebook oldalát! :)

Tetszett a bejegyzés? Akkor A pillangók ébredése című regényemet is szeretni fogod!

b288716Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt. Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik. A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért. A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors? A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap. Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva lépj be Szigor világába!

Libri Bookline E-könyv

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb