hirdetés
Hírek

Az első – irodalmi antológia egy különleges novellámmal

Minden, ami feledhetetlen címmel Az első című irodalmi antológiában jelenik meg egy novellám. Már februárban.

hirdetés

Még előtte? Vagy régen túl, de még mindig olyan, mintha tegnap történt volna?

 

Legyen nagyon jó, vagy kevésbé, mindenki emlékszik AZ ELSŐ alkalomra. Amiről nem beszél senkinek. Vagy épp elmondja mindenkinek. Ami annyiféle történet, ahányan vagyunk.

 

Milyen nehéz szavakat találni ARRA, amit nevezhetünk szexualitásnak, intimitásnak, csak olyan nehéz nem orvosian, nem gügyögve, vagy épp vulgárisan. Ami nem csak a testről szól, hanem az érzésekről is. És ami, valljuk be, igenis fontos és szép része az életnek.

2017 számomra az újdonságok éve, rögtön egy nagyon izgalmas és még megtisztelőbb felkéréssel indítottam a januárt. Alig vártam, hogy nyilvános legyen és megoszthassam veletek a hírt!!!

A Menő Könyvek kiadó irodalmi antológiát válogatott, ebbe írhattam –  Dragomán György, Fiala Borcsa, Garaczi László, Gimesi Dóra, Grecsó Krisztián, Háy János, Kalapos Éva, Karafiáth Orsolya, Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Nagy Ildikó Noémi, Németh B. Eszter és Tasnádi István – mellett egy novellát. Igen illusztris társaság, nem igaz?! :) Az előszót Nyáry Krisztián jegyzi.

A gyűjtőtéma az első szexuális élmény, természetesen amolyan “leventésen” egy kicsit csavartam a dolgokon… :) A novella címe: Minden, ami feledhetetlen. Az enyém a leghosszabb novella a kötetben, összesen 32 oldalas és azt hiszem, hogy igen tanulságos darab…

A kötet február 8-án kerül a boltokba, de már előjegyezhető! Nagyon izgatottan várom, hogy mit szóltok majd a novellámhoz… :) A kötetet IDE KATTINTVA megtalálod a Molyon.

A kötetben szereplő novellák listája:

Nyáry Krisztián: Előszó helyett – előjáték az irodalomtörténettel
Dragomán György: Madarak
Fiala Borcsa: Az elsők
Garaczi László: Mit üzen a szél?
Gimesi Dóra: Absolute Beginners
Grecsó Krisztián: Taxisblokád, rózsateknő, Suscsej
Háy János: Csak azzal
Kalapos Éva Veronika: Before – after
Karafiáth Orsolya: Gyakorló
Lakatos Levente: Minden, ami feledhetetlen
Mészöly Ágnes: Nem öl meg
Molnár T. Eszter: Az elefánt
Nagy Ildikó Noémi: Dallamtapadás
Németh B. Eszter: A kiválasztott legendája
Tasnádi István: elveszteni

Jegyezd elő 20% kedvezménnyel:

Líra  Libri  Bookline

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb