hirdetés
SzórakozásVideók

Kínos és fenékrázós dalok az idei Eurovíziós indulók között

hirdetés

Szombaton startol A Dal című műsor, amely köztudottan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójának keresőműsora. A produkciónak tehát nagy a tétje, a több hetes műsorfolyam során választják ki az ország tévénézői, hogy ki (vagy kik) képviseljék hazánkat a nagynevű szórakoztató show-ban. Viktor barátommal – aki televíziós szakemberként több Eurovízión is részt vett – górcső alá vettük a legjobb 30 pályamű közé választott szerzeményeket. Hogy ne üljétek el a feneketeket két részre osztottam a reakcióvideónkat, a második végén derül ki, hogy mi melyik dalt küldenénk a haza képviseltére.

Egy-kettő dalról őszintén szólva nem értettem, hogy mit keres a mezőnyben. Viktorral egyébként általában nem értettünk egyet, ezt majd látjátok… :)

A második videóban például szóba kerül, hogy mennyire hasonlít egymásra a Spoon 21 és a Kállay Saunders Band dala. Illetve jó alaposan összevitatkozunk Viktorral Tóth Gabi (ó, bocsánat, TOTOVA) versenydalán. Jó szórakozást! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb