hirdetés
Blog

6 emblematikus dal a történeteimből

hirdetés

Csaknem mindegyik történetemben szerepel egy-egy meghatározó dal. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem az 6 legfontosabb számot. Hallgassátok meg őket, közben pedig idézzétek fel az ominózus jeleneteket! :)

Arctic Monkeys – I Wanna Be Yours

A Szigor-trilógiám egyik legfontosabb dala, amely A tiltás gyönyöre egyik arcpirító jelentében csendül fel. Hallgassátok csukott szemmel… :)

Margaret Island – Napfény

Ez a dal a Minden, ami feledhetetlen című novellámban szerepel. A történet Az első című antológiában kapott helyet. A dal a főszereplők első szeretkezésekor szól…

Alannah Myles – Black Velvet

Ez a dal a Szeress jobban! című regényemben hangzik el, mégpedig a House Of Broken Hearts színpadán. Megjegyzem: személyes kedvencem ez a rocksláger! :)

AC/DC – Highway to Hell

Maradjunk a rocknál. Az AC/DC ikonikussá vált dala a Bomlás című kötetemben szerepel. Azt hiszem, hogy a hangulata jellemzi a regényt… :)

Adele – Rumour Has It

A dal A pillangók ébredése című Szigor kötetben hangzik el, mégpedig Liza előadásában. Részletek a regényben… :P

Spice Girls – Wannabe

Ez a zene a Barbibébi című regényemben csendül fel, mégpedig rögtön a történet elején. Tulajdonképpen ez az első dal, amit valaha regényben felhasználtam… :)

Tetszett a bejegyzés? Szerezd be Az első antológiát a novellámmal!

Még előtte? Vagy régen túl, de még mindig olyan, mintha tegnap történt volna?

Legyen nagyon jó, vagy kevésbé, mindenki emlékszik AZ ELSŐ alkalomra. Amiről nem beszél senkinek. Vagy épp elmondja mindenkinek. Ami annyiféle történet, ahányan vagyunk.

Milyen nehéz szavakat találni ARRA, amit nevezhetünk szexualitásnak, intimitásnak, csak olyan nehéz nem orvosian, nem gügyögve, vagy épp vulgárisan. Ami nem csak a testről szól, hanem az érzésekről is. És ami, valljuk be, igenis fontos és szép része az életnek.

Tizenöt kiváló szerző vállalkozott arra, hogy egy-egy novellában megmutatja ezt a sokféleséget. Dragomán György, Fiala Borcsa, Garaczi László, Gimesi Dóra, Grecsó Krisztián, Háy János, Kalapos Éva Veronika, Karafiáth Orsolya, Lakatos Levente, Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Nagy Ildikó Noémi, Németh B. Eszter, Nyáry Krisztián, Tasnádi István szövegei egytől egyig olyan történetek, amiket garantáltan nem felejtünk el. Ahogyan AZ ELSŐT sem.

Líra Libri E-könyv

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb