hirdetés
ExtrákSzavazások

Mi legyen Liza nővérének a neve? – Készül a Szigor III

hirdetés

Gőzerővel készül a Szigor harmadik, befejező kötete, A hatalom szabályai. A regényt ide kattintva kedvezményesen, ingyenes házhoz szállítással előjegyezhetitek. Arra gondoltam, hogy a történet írása közben néhány kérdésben kikérem a véleményeteket! :)

Többször említettem már, hogy az első két rész visszaolvasása közben szembesültem azzal, hogy Lizának alkottam egy lánytestvért, aki a későbbiekben aztán nem kerül elő. A hölgy természetesen a zárókötetben felbukkan. Kíváncsi vagyok, hogy ti milyen névre keresztelnétek a figurát! :) Két apró információ: a karakter három és fél évvel idősebb Lizánál, nem édestestvérek.

A szavazógépben megadtam öt lehetőséget, de ha ezeknél sokkal jobb ötletetek támad, kommentben bátran leírhatjátok! :) Még egy fontos dolog: a szavazás eredményét erősen megfontolom, de nem garantálom, hogy biztosan a győztes nevet kapja a figura!

[totalpoll id=”1420″]

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb