hirdetés
HírekWebshop hírek

Elindult a bankkártyás fizetési lehetőség!

Most ajándékot kapsz, ha bankkártyával vásárolsz!

hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! A Lakatos Levente Webshopból eddig kizárólag utánvételes rendeléssel tudtál vásárolni, ám a fizetési lehetőségek listája mától – sokak kérésére – bankkártyás fizetéssel bővül!

A Bankkártyás fizetés opciót a Pénztár oldalon tudod kiválasztani és az összes magyarországi szállítási metódusnál igénybe vehető.

Sokan tartanak az internetes vásárlástól, millió rémtörténetet hallani, ám az általunk választott, az OTP Bank érdekeltségébe tartozó SimplePay rendszeren keresztül a lehető legnagyobb biztonságban fizethetsz! A biztonságos vásárlásra például garanciát ad, hogy bankkártyaadataidat nem a mi shopunkban kell megadnod – a rendszer ugyanis a Megrendelés elküldése gomb megnyomásakor átirányít az OTP Mobil Szolgáltató Kft. weboldalára. A fizetéshez szükséges adataid megadását követően pedig a mi oldalunkra térsz majd vissza. Mind a sikeres, mind a sikertelen fizetést kijelzi majd neked a webshop.

A biztonságos internetes vásárlástól IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben!

Sikeres fizetés esetén azonnal e-mail értesítést kapsz a SimplePay rendszerétől. A SimplePay ezzel párhuzamosan a webshopnak is értesítést küld, mely a szamlazz.hu segítségével számlát generál és egy, a részünkről kiállított igazolás kíséretében elküldi azt neked. Az igazolás mellett a rendelésed összegzését tartalmazó e-mailünket is ekkor kapod majd meg. Ezek a levelek ugyan automatikusan generálódnak, nem feltétlenül az elfogadott fizetéssel azonos időben érkeznek meg hozzád! Ne aggódj, ha a SimplePay rendszer elfogadta a bankkártyás fizetésedet (erről rögtön értesülsz) a nap folyamán a webshopunk levelei is garantáltan megérkeznek!

Hogy kedvet csináljunk a bankkártyás fizetéshez, egy kis akcióval készültünk! :) Azok, akik a következő két hétben bankkártyás fizetéssel rendezik a rendelésüket, garantált ajándékot, mégpedig egy 500 Ft értékű mágneses könyvjelzőt találnak majd a csomagjukban! :)

Végezetül íme egy kis jövőkép: a bankkártyás fizetési lehetőség bevezetésével lehetőség nyílik a külföldi szállításra – ennek elindítása a következő nagy lépés a webshop életében. A rendszer készen áll, számlázási kérdésekben egyeztetünk, utána megnyitjuk a virtuális kapukat! Kövess bennünket! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb