hirdetés
HírekWebshop hírek

Fontos részletek a nyári szünetről!

hirdetés

Rita és Roli (no, és a kislányuk!) szabadságra megy! Ők az a fiatal pár, akik éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy a webshopomban leadott rendeléseitek a lehető leggyorsabban hozzátok érjenek. Pótolhatatlanok, ezért az egy hetes vakációzásuk idején a shop is részben megpihen. Nem is árt, ha kifújják magunkat, az első egy hónapban ugyanis több mint 350 rendelést kellett kezelniük, ami minden várakozásunkon túlmutatott! Köszönjük! :) A jövőben is igyekszünk minél frissebb és számotokra tetszetős termékekkel előrukkolni!

A kiszolgálás tehát egy hétig, július 16-tól július 23-ig szünetelni fog. Annak, aki július 15., 20:00-ig leadja a rendelését, még a szünet előtt elindulunk tőlünk a csomagja. A vasárnaptól érkező rendeléseket azonban már csak a szünetet követően tudjuk útjukra indítani.

MEGYEK ÉS GYORSAN RENDELEK! :)

A webshop természetesen ezen időszakban is működni fog – csak a kiszolgálás szünetel –, sőt, számtalan meglepetéssel várunk benneteket! Azt hiszem elég annyit említenem, hogy… Inkább még nem mondok semmit! :P

A lényeg: aki szeretné, hogy a jövő héten megérkezzen hozzá a csomagja, adja le a rendelését július 15., 20:00-ig! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb