hirdetés
HírekWebshop hírek

Tökéletes pasifogó! Na, mi az?!

hirdetés

Habár még nincsen teljesen vége a hónapnak, már kijelenthetem: őrületes júliust zártunk a webshoppal! Közel 290 rendelés érkezett tőletek és most azt is elárulom, melyik az az öt terméket szerettétek a legjobban az elmúlt négy hétben! :) És bizony van közöttük egy tökéletes pasifogó… :)

5. helyen: “A reggeli kávé segít az ébredésben…” bögre

Kifejezetten népszerűek a webshop bögréi, közülünk az egyik kedvenc az egykori kávés hétindító gondolatommal ellátott darab. Lehet, hogy valóban kihagyhatatlan?! :)

 

4. helyen: “Soha. Mindig. Örökké.” párnahuzat

Ez a három szó együtt kizárólag a Szigor-sorozat olvasóinak bír jelentéssel. De a termék kedveltségét tekintve, nekik nagyon-nagyon sokat jelent! :) A felirat egyébként már fekete bevásárlótáskán és pólón is megtalálható!

 

3. helyen: “Boldogságod kulcsa önmagad megbecsülése” bögre

Ahogyan azt írtam, a bögrék igen népszerűen nálatok! A képzeletbeli dobogónk harmadik helyén is egy kerámiacsoda áll! :D A “Boldogságod kulcsa önmagad megbecsülése”-bögre a kézírásomból készült. Ezzel a megoldással egyébként már több bögre is elérhető, az ominózus darab pedig csomagajánlatban is beszerezhető! :)

 

2. helyen: Mágneses könyvjelző-csomag (3 darabos)

Egy igazi könyvmolynak sosem lehet elég könyvjelzője, ugyebár!? :) Ezt támasztja alá az is, hogy a júliusban a három darabos mágneses könyvjelzőcsomagot is nagyon sokan akartátok! Azóta egyébként négy darabos változatban is elérhető. Ráadásul, aki bankkártyával fizet, augusztus közepéig ajándék mágneses könyvjelzőt kap ajándékba! :)

 

1. helyen: Baszd meg! bögre

És jöjjön a király! Vitathatatlanul a shop legnépszerűbb terméke a Baszd meg! bögre, a nyitás óta ebből rendeltetek a legtöbbet és a júliusi futamot is magasan megnyerte. Akadnak olyanok, akik hármasával rendelik, bizony már most sok-sok munkahelyet díszít és állítólag tökéletes pasifogó… :D Utóbbiról egy olvasó, Brigi számolt be, akivel a Baszd meg! bögréje kapcsán kezdett el beszélgetni a legszimpatikusabb férfikollégája, Bálint… :) Természetesen még aznap rendelt neki is egyet, de csak akkor használhatja, amikor nála ébred… :)

 

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb