hirdetés
Webshop hírek

Házhoz viszem a csomagodat!

hirdetés

Augusztus sem marad izgalmak nélkül a webshop életében! Két, az egész hónapra kiterjedő aktivitással készültünk nektek! Az első és legfontosabb, hogy immár hűtőmágnesek is kaphatóak a webshopban! A négy megvásárolható hűtőmágnesen kívül viszont létezik egy ötödik, amelyet kizárólag ajándékként lehet beszerezni! A „Boldogságod kulcsa önmagad megbecsülése” gondolatos hűtőmágnest 6.000 Ft feletti vásárlás esetén küldjük ajándékba! :)

Az augusztusi meglepetéseink sorába tartozik továbbá, hogy azok között, akik az elkövetkezendő harmincegy napban 5.000 Ft felett vásárolnak, sorsoláson vesznek részt! A nyertesnek pedig – lakjon az ország bármely részén – személyesen viszem házhoz a szeptemberi új termékeink egyikét! Jól hangzik?! :)

Néhány információ a játékhoz:

A játékban az augusztus 1. (0:01) és augusztus 31. (23:59) között érkezett 5.000 Ft feletti vásárlások vesznek részt! A részvételhez szükséges 5.000 Ft-os vásárlási határba a szállítási költség nem beleszámítható. A sorsoláshoz a rendelésszámokat használjuk, tehát aki többször rendel, többször kerül a kalapba. A sorsolás élő Facebook bejelentkezés keretében zajlik majd.

IRÁNY A SHOP!

Vásároljatok a hét bármely napján utánvétellel vagy bankkártyával – utóbbi fizetési módnál mindig ajándékok vagy kedvezmények várnak benneteket! Most éppen minden bankkártyás vásárlónak ajándék mágneses könyvjelzőt küldünk ajándékba! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb