hirdetés
HírekWebshop hírek

Szigor hamarosan visszatér! Készülj a nagy találkozásra!

hirdetés

A Szigor III. elkészültének bejelentése óta bíztatlak benneteket, hogy várólistázzátok a kötetet a webshopomban. Ebben a bejegyzésben a várólistázással kapcsolatban szeretnék néhány dolgot összefoglalni nektek.

Kezdjük a fogalom tisztázásával: amint én várólistázásnak hívok, azt más könyves oldalakon általában előjegyzésként emlegetik. A saját shopomban azért neveztem át, mert nem pontosan úgy zajlik a várólistás termékek megrendelése, mint máshol az előjegyzés véglegesítése – például rendelés leadása helyett most csak egy listára kell feliratkozni. Regisztráció sem szükséges. Erről egy kicsit később írok majd.

A várólistázás azért fontos, hogy tudjuk, az adott termékből mekkora mennyiségben rendeljük a raktárunkba. Azzal, ha várólistáztok, segítetek, nehogy túlrendeljük, vagy alábecsüljük a készletet. Mivel a várólistázás részetekről segítség, szeretnénk azt kedvezményekkel meghálálni. A kedvezmény pontos mértéke attól függ majd, hogy pontosan milyen formában rendelitek meg a könyvet. A következő változatok várhatóak:

???? 20% kedvezmény jár azoknak, akik „natúrban” csak a könyvet szeretnék. Ebben az esetben a könyv aláírás vagy dedikálás nélkül érkezik. Találtok majd azonban a csomagban különböző, máshol be nem szerzehető Szigor-relikviákat.

???? 10% kedvezmény jár majd azoknak, akik aláírva szeretnék a könyvet. Az aláírt könyvek “csak” szignózottak, tehát nem névre szólóan dedikáltak. Azok, akik nem várólistázták a könyvet, aláírt formában kizárólag teljes áron tudják beszerezni a kötetet.

???? Dedikált könyvre nem jár majd kedvezmény, de névre szóló dedikálást csak az várólistázásukat első nap beváltók tudnak majd rendelni. A shopban a későbbiekben legfeljebb extra akciók keretén belül lehet majd névre szólóan dedikált kötetet beszerezni.

???? És lesz egy MEGLEPETÉSBOX változat. Ebben a könyv mellett több, a regényben felbukkanó, vagy a történethez kapcsolódó terméket találhattok majd. A box jelenleg árazás alatt áll, de kedvezményesen csak a várólistázóknak lesz elérhető.

A fenti kedvezményeken felül minden csomaghoz járnak majd exkluzív, máshol be nem szerzehető Szigor-relikviák, illetve az összes várólistázó kap 10% kedvezményt a shop többi termékéből.

Ez tetszik! Várólistázom a könyvet!

A felsorolt kedvezményeket a várólistázók kuponokkal tudják majd igénybe venni. A megfelelő kuponkódokat a könyv megjelenésekor, e-mail üzenetben küldjük arra a címre, amit a várólistára iratkozásnál megadásra került. A kedvezmények a kuponok beváltásakor kerülnek majd levonásra.

A kötet megjelenésének pontos dátuma az elkövetkezendő hetekben derül ki, addig türelmeteket kérjük. A könyv adatlapján megadott december 1. tarthatónak tűnik – a végső időpont talán még korábbi lesz.

Sokan talán nem értették, miért indítottam el a már Szigor III. leadása előtt a shopot, miért ezzel foglalkoztam az írás helyett. A válasz most válik egyértelművé: a könyv megjelenésekor olyan exkluzív extrákkal tudunk a kedvetekben járni, amiket más webáruházakban nem kaphattok meg. Hogy ne menjek messzire, dedikált könyvet például kizárólag a shopomban tudtuk rendelni. És akkor még mennyi meglepetés vár rátok… :)

Bízom abban, hogy kedvet kaptatok a várólistázáshoz és a könyvjelenéskor több tollat is kifogyasztok majd az aláírásokkal és dedikálásokkal! :)

Várólistázom a könyvet!

Ha várólistáztad a könyvet, de meggondoltad magadat, a következő módon tudod törölni az igényedet:

– Ha már vásároltál a shopban és regisztráltad magadat, a Fiókodban bármikor leiratkozhatsz a várólistákról

– Ha még nem regisztráltál a shopban, kérjük, a Kapcsolat oldalon keresztül jelezd leiratkozási szándékodat!

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb