hirdetés
Blog

5 forró titok a Szigor zárókötetéről – Szavazással

hirdetés

Közeledünk november 20-hoz, a Szigor III várható megjelenéséhez, ezért arra gondoltam, amolyan kedvcsináló gyanánt elárulok nektek öt érdességet a kötetből. Ha kedvet kaptatok a regényhez, a webshopomból 20% kedvezménnyel itt várólistázhatjátok. Fontos, hogy dedikált, illetve aláírt példányokat interneten keresztül csak a webshopomból tudok rendelni, erről bővebben itt olvashattok.

Várólistázom a regényt!

Első

Első apróságként fontos megemlítenem, hogy szerepel a történetben egy nagyon-nagyon izgalmas játékszer. A kis kellékben leginkább Liza leli majd örömét… :)

Második

Több új karakter is feltűnik a sztoriban. Megismerkedhetünk például Liza nővérével, egy törtető újságíróval, egy lelketlen televíziós producerrel, de szerepet kap egy fiatal lány, aki többször kisegíti Lizát.

Harmadik

A Szigor-sorozat eddigi köteteiben több dal is “felcsendül”, ez a harmadik kötetben sincsen másképpen. A történet leghangsúlyosabb dala egy régi-régi gigasláger. Hallgassátok meg és képzeljétek el, milyen jelenet aláfestőzenéje lehet… :)

[totalpoll id=”11017″]

Negyedik

A történet során Éva és Liza megfordul egy testékszeresnél. Az, hogy kinek és hova kerül piercing, hamarosan kiderül… Addig a fantáziátokra bízom… :) De azt biztos, hogy Angelika, a Szigor-sorozat szerkesztője nem véletlenül Évát nevezte meg a kedvenc szereplőjének – a szerkesztővel készült interjút ide kattintva találjátok.

Ötödik

A regény talán legizgalmasabb jelenete egy színházteremben játszódik. Sajnos nem árulhatom el, hogy mi történik ott, de garantáltan elkerekedő szemmel fogjátok olvasni azokat a sorokat. Ezt megígérhetem! :)

Ha felkeltette a bejegyzés az érdeklődésedet, várólistázd a könyvet IDE KATTINTVA. A várólistázók kedvezményesen szerezhetik majd be a Szigor trilógia zárókötetét, részleteket IDE KATTINTVA találsz.

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb