HírekWebshop hírek

Ingyen eljut hozzád a Szigor III. része dedikáltan? Igen!

Péntek óta dübörög a Szigor III. megrendelési hétvégéje. Tudjátok, azok, aki hétfő este 20:00-ig megrendelik a trilógia zárókötetét, akár névre szóló dedikálással is beszerezhetik a könyvet! A megrendelt regényeket hétfőn, a könyv megjelenésének napján dedikálom, a csomagok nagy része még aznap elindulhat! :) A csomagokban ráadásul meglepetésajándékokat is találok majd!

A megjelenés alkalmából sikerült lebirkóznunk a szállítási díjakat, sőt, a Líra könyvesbolt hálózattal együttműködve országszerte 78 – akár – ingyenes átvételi ponttal kedveskedünk nektek.

Klikk ide a Líra átvevőpontok listájáért

Íme a 2017. november 17-től november 26-ig érvényes szállítási tarifák:

A 10.000 Ft feletti vásárlásokat tehát továbbra is teljesen ingyenesen szállítjuk ki, a bankkártyával vásárlók pedig 300 Ft kedvezményben részesülnek.

Fontos tovább megjegyeznem, hogy az első Tomo mesekönyv is megjelent, aki szeretné, akár a Szigor zárókötetével egyszerre is megrendelheti! :)

MEGRENDELEM AZ ÚJ SZIGOR KÖTETET!

Lakatos Levente

Kétszeres Aranykönyv-díjas író. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a Glamour magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Hozzászólás

Ilyen is van!

Close
Close
Close