hirdetés
BlogHírek

„Lakatos Levente a rövid történetekben elég jó dolgokat tud összehozni” – blogturnén járt a Szívek dallama

hirdetés

Blogturnén járt a Szívek dallama című antológia, amelyben tőlem is szerepel egy kisregény, az Amikor a legtisztább látszik a lélek című.

Ide kattintva beleolvashatsz a romantikus történetbe.

Azt hiszem, kijelenthető, hogy a Balázsy Pannával, Kalapos Évával és Szabó T. Annával közösen jegyzett kötetet a Moly.hu értékelői után a blogturné bloggerei is szerették! :) Ez azért örömteli hír, mert – részemről legalábbis biztosan – a történet megírása különleges élmény volt, a Szigor zárókötetének munkálatai közben készült és nagy lendületet adott a regény véghajrájához. Ráadásul a novella hangulata és felépítése tőlem egy kicsit szokatlan, kíváncsi voltam a rá érkező reakciókra. Eddig nem bántam meg a kísérletezést… :)

2210 Ft2800 FtTovább olvasom

Szembetűnő

A blogturné Szemebtűnő blognál indult. Értékelésében Patrícia az én novellámról a többi között ezt írja: „Lakatos Levente pedig tudja, hogy mit kell írnia ahhoz, hogy az olvasótábora minden alkalommal izgatottan lapozza fel a történeteit, és soha ne csalódjon.” – Köszönet érte! :)

A kötetről általánosságban a következőt írja: „A Szívek dallama valóban egy kis karácsonyi zenélő doboz. Tanulságos és érdekes téli utazás hóbuckákkal és havas mulatságokkal, melyben a tinédzserek és huszonévesek világa éppúgy megjelenik, mint a szülői nézőpontok. Azt hiszem, karácsony környékén ismét előveszem, és szemezgetek a történetek között.”

Sorok között

A második állomás a Sorok között blog volt. Tibi sajnos a kötetről általánosságban nem írt véleményt és az én novellámat – sejthetően egy korábbi sértettsége okán – szándékosan kihagyta, ezért azon kívül, hogy a borító az ízlésének való, ebbe a bejegyzésbe érdemben semmit nem tudok kiemelni a posztjából. A másik három szerző novelláját azt hiszem, hogy kedvelte.

Zakkant olvas

Végezetül a Zakkant olvas blognál járt az antológia. Anett az én történetemről a következőképpen vélekedik: „Azt hiszem lassan kijelenthetem, hogy Lakatos Levente a rövid történetekben elég jó dolgokat tud összehozni.” – Köszönöm! Tervezem is, hogy a jövőben több rövid történetet írok.

Anett a könyvről összességében például ezt gondolja: „Nekem a Szívek dallama megfelelően karácsonyi hangulatú volt, igaz nem volt végig vidám minden pillanat olvasás közben, de azt hiszem, hogy az ünnep egyetlen egy családban sem vidám és felhőtlen. Olvassatok ti is kortárs novellákat, mert nem fogjátok megbánni!”

Olvassátok el a két teljes bejegyzést itt:
Szembetűnő
Zakkant olvas

Ha pedig kedvet kaptatok a kötethez, a webshopomból azonnal beszerezhetitek! Klikk ide érte!

2210 Ft2800 FtTovább olvasom

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb