hirdetés
Webshop hírek

Nyerd meg a 10.000 Ft értékű meglepetésboxot!

hirdetés

Játszani támad kedvem! :) Itt az idő, hogy valaki megnyerje közületek a webshopom termékeiből összeállított, 10.000 Ft értékű meglepetésboxot! A csomagban olyan termék is szerepel majd, amit egyelőre nem lehet megvásárolni a shopban!


Szerezd be a Szeress jobban! című regényemet aláírt változatban most mindössze 2.990 Ft-ért! Akár INGYENES átvétellel! Klikk!

Ahhoz, hogy részt vehessek a játékban nem kell mást tennetek, mint feliratkozni a hírlevéllistámra. A játék 2018. január 14., vasárnap 23:59-ig tart, a nyertes nevét a következő napon kiküldött hírlevélben teszem közzé – fontos, hogy a nyertest nem értesítjük külön, tehát érdemes figyelni az elektronikus postaládátokat, ott a „spam” és a „promóciók” mappákat is! :) Azoknak, akik már szerepelnek a hírlevéllistán: küldjétek el újra az adataitokat. A megadott adatokat természetesen harmadik félnek nem adjuk ki.

Feliratkozni és azzal együtt a játékra pályázni az alábbi üzenetküldőn keresztül tudtok:

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false”]

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb