hirdetés
Listák

5 kedvenc rajzfilmem

hirdetés

A májusi Candy Book könyves meglepetésdobozom igazán mesésnek ígérkezik – az egyik, nyilvánosságra hozott meglepetés is ezt igazolja, IDE KATTINTVA megnézheted –, ennek apropóján összegyűjtöttem az öt kedvenc animációs filmemet. Változatos, az biztos! :)

Ötödik: Trollok

Egy viszonylag friss animációs film, a Trollok állnak az ötödik helyen. Elég rózsaszín a világú filmecske, mégis nagyon sokat tudtam rajta nevetni. Kedvenc figurám természetesen Bridget, a barátaim közül pedig van, aki azóta Ágasnak hívni. Ki tudja, hogy miért… :D Ha még nem láttátok a rajzfilmet, mielőbb tessék bepótolni! :)

Negyedik: Herkules

Elég későn néztem meg a Herkules című rajzfilmet, gyerekkoromban valamiért nem érdekelt, de aztán nagyon megkedveltem. Nekem minden éneklős rajzfilm guilty pleasure – mondjuk jobban belegondolva nagyjából minden rajzfilmben énekelnek… :D A Herkulesből ez a dal a kedvencem:

Harmadik: Az oroszlánkirály

Az oroszlánykirály igazi klasszikus és mestermunka. Érdekes, hogy a második része már egyáltalán nem köt le. Ebből is látszik, hogy vannak olyan alkotások, amiket hiba folytatni – legalábbis szerintem… :)

Második: Coco

Idén az összes díjat – köztük a kategóriája Oscar-díját is – bezsebelte a Coco című animációs film – és ez nem véletlen. Különleges atmoszférája mellett vidáman, zenésen dolgozza fel a talán legnehezebben feldolgozható témát: a halált. A film utolsó fél óráját gyakorlatilag végigbőgtem…

Első: A szépség és a szörnyeteg

Ééés, az abszolút befutó Belle és a szörnyeteg története. Nálam valahogy ezt a rajzfilmet eddig semmi nem tudta überelni. (Sajnos az élő szereplős változat sem…) Talán nem véletlen, hogy éppen ehhez a rajzfilmhez kötődik a májusi Candy Book egyik meglepetése, ami IDE KATTINTVA megleshető. Ha tetszik az ajándék, ITT azonnal beszerezhető a legédesebb könyves meglepetésdoboz! És talán az sem véletlen, hogy készítettem egy „mese vs. valóság” videót a témában a YouTube csatornámra! Nézzétek! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb