hirdetés
HírekWebshop hírek

Májusban nem titok: ez lesz a Candy Book meglepetésdoboz ajándéka

hirdetés

Május más lesz! :) Úgy döntöttem, a harmadik Candy Book könyves meglepetésdobozom esetében a megrendelési időszak elindításával megmutatom, milyen ajándékkal készülök bele! Gondoltam viszont azokra is, akik szeretnék, ha meglepetésként érné őket az ajándék, ezért a biztonság kedvéért „spoiler”-ként illesztettem a bejegyzésbe a képet… :) Ha valóban látni akarod az ajándékot, klikk:

KLIKK, HA FELKÉSZÜLTÉL!

Igen, ő A szépség és a szörnyeteg mesefilm Csészikéje – teljes valójában! :)

A dobozban a fenti terméken kívül egy FRISS MEGJELENÉSŰ romantikus regény, valamint apró meglepetések kerülnek majd! :) Aki kedved kapott, azonnal megrendelheti magának a dobozát. Figyeljetek, mert a doboz ára a megjelenéshez közeledvén növekszik! Illetve az első rendelési időszakot követően (04.19-től) már csak limitált darabszámban tudjátok megrendelni a májusi dobozt! Hol tudtok lecsapni a saját dobozotokra? ITT:

LECSAPOK RÁ!

 

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb