hirdetés
HírekWebshop hírek

Dedikált könyvek 35% kedvezménnyel

hirdetés

Rengeteg örömteli dolog történik körülöttem, ezeket ünnepelendő úgy döntöttem, hétvégéig 35% kedvezményt adok az összes, a webshopomban elérhető regényem dedikált változatának árából! Most ráadásul azt az idézetes tollat is megkapjátok, amellyel aláírom az adott kötetet! :) Mielőtt azonban megosztanád veletek a kedvezményhez szükséges kuponkódot, elújságolnám a nagy híreket! :)

Örömmel jelentem, hogy a Szigor III. kötete, A hatalom szabályai bekerült az idei Aranykönyv TOP50-es mezőnyébe!!! :) Ez hatalmas eredmény! Most a TOP10-be jutás a cél! Kérlek, ha úgy gondolod, a Szigor-sorozat megérdemli az idei Aranykönyv díjat, szavazz rá! Köszönöm! ????????

IDE KATTINTVA TUDSZ A KÖTETRE SZAVAZNI!

További nagy hírem, hogy jelöltek idén a Joy magazin Social Media Awardján! Nagyon megtisztelnél, ha ebben a mezőnyben is szavaznál rám! Erre a díjra ráadásul naponta újra lehet szavazni! Ha van időd és energiád, kérlek ne feledkezz meg rólam! :) Köszönöm! ????????

IDE KATTINTVA TUDSZ A JOY-DÍJON SZAVAZNI!

Ha van kedved, szeretettel várlak az Életem elnevezésű zárt csoportomban, ahol a ????????-jelen kívül egyéb meglepetésekkel is igyekszem meghálálni a támogatásotokat! ????

AZ ÉLETEM CSOPORTBA IDE KATTINTVA TUDSZ CSATLAKOZNI!

És akkor most jöjjön az ünneplőkupon, amelynek használatával vasárnap éjfélig 35% kedvezménnyel tudjátok beszerezni a regényem dedikált változatait. A kuponkód:

OROM35

Fontos, hogy a kupon más kedvezményekkel nem összevonható. A kupont a Kosár oldalon tudod felhasználni.

A DEDIKÁLVA RENDELHETŐ KÖNYVEKET IDE KATTINTVA TALÁLOD!

Ha esetleg új olvasó vagy és nem tudnád, hogy melyik regényemmel érdemes kezdened a leventézést, IDE KATTINTVA egy teszt segít választani! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb