hirdetés
ExtrákSzavazások

A nagy felmérés: mi mozgatja meg igazán a szexuális fantáziádat?

hirdetés

Lassan szokássá válik, hogy időről-időre megkérdezlek benneteket, az erotikus jelenetektől nem megrettenő könyvolvasókat, hogy egy-egy felmérés során mondjátok el nekem, mi izgat benneteket. Igen, úgy szexuálisan… :) A segítségetekkel egyrészt többet megtudhatok a női fantáziáról, másrészt az eredmény alapján alakíthatom a következő történeteimet… :)

A hamarosan megjelenő Simlis című regényem kiváló apropó arra, hogy arcpirító kérdésekkel rukkoljak elő. Éva, a sztori női főhőse – ahogy a Szigor-trilógia egyik mellékszereplőjeként megismerhettétek – egy igen nyitott felfogású nő, nem retten meg sem a férfiaktól, sem a rendhagyóbb szexuális ötletektől. A Szigor-sorozat olvasói talán emlékeznek például arra, amikor Éva kíváncsiságból intim testékszert rakatott be magának… :) Szóval a nő nem szívbajos. És ti? :)


Jól hangzik? Csapj le a kötetre! Válaszd ki, milyen változatban szeretnéd!

DEDIKÁLT/ALÁÍRT VÁLTOZATOT SZERETNÉK

CANDY BOOK DOBOZBAN SZERETNÉM

20% KEDVEZMÉNYT AKAROK A KÖNYVRE!


A kérdőív természetesen anonim, a kiértékelés során nem tudjuk majd, ki és milyen válaszokat adott. Köszönöm a segítségeteket!

A nagy erotikus fantázia kérdőív

[gravityform id=”9″ title=”false” description=”false”]

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb