hirdetés
Hírek

A Simlis meglepetéslátogatásra indul! Lepd meg egy szerettedet!

hirdetés

A Szeress jobban! és a Szigor-kötetek után a Simlissel is nyakamba veszem az országot, hogy néhány olvasómnak meglepetést okozhassak! :) Ha van egy Lakatos Levente regényeket kedvelő családtagod/ismerősöd, akiről azt gondolod, örülne, ha személyesen adnám át neki az új regényt, jelentkezz és lepjük meg közösen!

Néhány információ a jelentkezési lap előtt!

– A meglepetéslátogatásokról minden esetben videofelvétel készül!

– A beérkező megkereséseket nem egyedül válogatom át. Én egyedül nem is tudnék dönteni.

– Ez a lehetőség nem elsősorban könyvajándékról, hanem a találkozásról, valamint az azzal közvetített meglepetésről szól.

– A jelentkezések kiválasztásakor elsődleges szempontja az, hogy a megkeresés mögött legyen valamiféle történet, amit a találkozóról készült videóban el tudunk mesélni. Legyen akár egy békülés, egy lánykérés, egy évforduló, esetleg egy kemény évet záró ajándékozás.

– Előnyt élveznek azok a jelentkezések, amelyekben a meglepetést szervezők valamiféle lebonyolítási ötlettel is előállnak. Átverés, randiszituáció, stb…

– Fontos, hogy a látogatást titokban kell tartani! Aki nem tud titkot tartani, kérem ne is jelentkezzen!

–  A meglepetéslátogatás idején a megkeresőnek is jelen kell lennie! A meglepetéslátogatások előreláthatólag december 17-től esedékesek, de a szervezés miatt jóval előbb, várhatóan december 6-tól megkeresünk!

– Kizárólag a kiválasztott jelentkezésekre tudunk érdemben reagálni, tehát csak akkor keresünk, ha a kiválasztottak között vagy. Ha nem kaptál pozitív visszajelzést a megkeresésedre, de nagyon szeretnéd a meglepetést, csiszolj a jelentkezésen és bátran küldd el újra.


Jelentkezési lap
[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb