hirdetés
BlogHírek

Intim titkok a Simlisről! Ismerkedj meg az új történettel!

hirdetés

Ahogyan arról már remélem, hogy hallottatok, (várhatóan) december 14-én új regényem jelenik meg! (Hip-hip hurrá!) A Simlisről eddig nem túl sokat árultam el, ám mivel befejeztem a kéziratot, és a kötet az előjegyzési sikerlisták élén szerepel (Köszönöm! 🙏🏻), arra gondoltam, itt az ideje egy kicsit bővebben is mesélnem róla! ☺️

Ami az előzetes fülszövegből eddig tudható: a kötet Szigor világában játszódik, ám nem Liza és Igor a főszereplője. A történet Liza, a trilógiában megismert divattervező barátnője, Éva körül forog. Őt ugyebár egy, az életet két kanállal habzsoló nőként ismerhettétek meg, és tudom, emiatt többen tartotok tőle, de bízzatok bennem… 😉

És akkor jöjjenek a friss információk! 🎉

Első

A Moly szemfüles felhasználói már kiszúrhatták, hogy a Simlis egy új sorozat egyik kötete. A sorozat a Történetek Szigor világából elnevezést kapta. Tudom, nem túl kreatív, viszont annál célratörőbb elnevezés. Azért írtam, hogy a Simlis ennek a sorozatnak az egyik kötete, mert ebben az esetben nem számozom majd a részeket. A történtetek tulajdonképpen különállóak lesznek: ha szeretitek a Simlist, a terveim szerint más mellékszereplők is kaphatnak saját könyveket – úgy, hogy közben Liza és Igor kapcsolatára is rálátunk majd.

FONTOS! Úgy írtam meg a Simlist, hogy különálló regényként is élvezhető legyen, de nyilvánvalóan előny, ha valaki olvasta előtte a Szigor-trilógiát!

Második

A betördelt regény 320 oldal hosszúságú, ami azt jelenti, hogy nagyjából a Szigor-részek terjedelmében íródott történetre számíthattok.

Harmadik

Ez a kötet is váltakozó női-férfi nézőpontból játszódik. Mivel a sztori pörgősebb a Szigorénál, a karakterek ezúttal nem öt, hanem három fejezetenként adják át egymásnak a nézőpont-stafétát.

Negyedik

A történet a Szigor harmadik kötete után nagyon-nagyon röviddel játszódik. Éppen ezért lehetőségem volt arra, hogy Lizáék életének egyik nagyon fontos napját is belevegyem… 👰🏻

Ötödik

A Simlisben feltűnik egy régi ismerős, mégpedig egy olyan karakter, akiről már korábban is kiderült, hogy köze van a Szentesy-családhoz… IGEN, FÉNYES LAURÁRÓL VAN SZÓ! :) A Dr. Lengyel-sorozatom gyilkossági nyomozóból magánnyomozóvá avanzsált Laura természetesen NYOMOZNI fog! Arról, hogy milyen ügyben, nem beszélhetek… 😜 Itt is fontos megjegyeznem: úgy írtam meg a sztorit, hogy ne zavarjon be, ha esetleg nem olvastátok a Dr. Lengyel-sorozatot (ami persze hiba, de elnézhető… 😉)!

Azt gondolom, hogy a Simlis az eddigi talán legjobban pörgő könyvem. Azok fogják igazán szeretni, akik kedvelték a Szigor-trilógiát és az Aktus című regényemet – a Simlis stílusa talán e két kötetnek az ötvözete. Alig várom, hogy olvashassátok!

A kötet beszerezhető aláírt és NÉVRE SZÓLÓAN DEDIKÁLVA a webshopomból, illetve „összefirkálás” nélkül 20% kedvezménnyel előjegyezhető a Librinél. Fontos még hozzátennem, hogy a webshopomból rendelt példányokhoz BIZTOS AJÁNDÉKOK járnak majd, ezekről a jövő héttől írok majd nektek bővebben!

Ha nagyon egyedi példányt szeretnél, biztos ajándékkal, csapj le rá:

DEDIKÁLT PÉLDÁNYT AKAROK!

Vagy választhatod az aláírás és dedikálás nélkül változatot:

A 20% KEDVEZMÉNYT AKAROM!

Bízom abban, hogy ezt a történetemet is szeretitek majd! Azt hiszem, hogy a Simlis megérdemli… :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb