hirdetés
Hírek

Miről szól az új regény? Itt a fülszövege!

hirdetés

Nyomdába indul a Simlis! Elkészült a könyv teljes borítója, ezzel együtt pedig megmutatom nektek a történet teljes fülszövegét. A regény várható megjelenése december 14.! A Simlisre lecsaphattok aláírt és NÉVRE SZÓLÓAN DEDIKÁLT változatban a webshopomban, vagy 20% kedvezménnyel dedikálatlanul a Librinél.

DEDIKÁLT PÉLDÁNYT AKAROK!

Vagy választhatod az aláírás és dedikálás nélkül változatot:

A 20% KEDVEZMÉNYT AKAROM!

A fülszöveg olvasható begépelt változatban:

Haraszti Éva, a népszerű divattervező élete a siker, a pompa és a csillogás. Kevesen tudják, hogy a kreativitása egy ideje cserben hagyja, ezzel együtt pedig a cége is komoly válságban van. A nehéz idők arra kényszerítik, hogy a húszas évei végén átértékelje addigi életét. Habár mindig két kanállal falta az életet, most a férfiaktól is igyekszik távol tartani magát. Pech, hogy egy fogadáson beleütközik a jóképű Balogh Györgybe. 

Majori Ádám, az angyalarcú rosszfiú, aki mások becsapásával keresi a kenyérrevalót. Élete mindaddig gondtalan, mígnem egyik megbízása hatására ráébred: tetteivel amellett, hogy borsot tör mások orra alá, akár az életüket is kockáztatja. A felismerés hatására a férfi új életet akar kezdeni, de az nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt elképzeli.

Lakatos Levente, a többszörös Aranykönyv-díjas szerző Szigor-trilógiája hatalmas rajongótábornak örvend. A szerző ezúttal a népszerű sorozat egyik mellékszereplőjének, Haraszti Évának szentel egy teljes történetet. A titkokkal, politikai összeesküvésekkel, illetve forró szerelmi jelenetekkel fűszerezett, őrült sodrású regény ismét magába szippant és nem ereszt. 

 

Bízom abban, hogy szeretni fogjátok a sztorit! :) Tudjátok, a Simlis a Szigor-sorozathoz kapcsolódó, ám különálló regénye. Egy korábbi bejegyzésben összegyűjtöttem nektek néhány információt a kötetről! :)

DEDIKÁLT PÉLDÁNYT AKAROK!

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb