hirdetés
HírekSzavazások

Néhány fontos kérdés a jövőre nézve! Szavazás!

hirdetés

Egyre közeledünk a Simlis című új regényem megjelenéséhez. Rengeteg ötletem van az elkövetkezendő két hétre, kíváncsi vagyok, hogy szerintetek milyen tartalmakkal szórakoztassalak benneteket december 14-ig! :)

Készítettem néhány szavazást az ötleteimhez, nézzük, hogy szerintetek melyikeket valósítsam meg! :) Amit eddig biztos, illetve megtörtént:

Lesz meglepetéslátogatás a Simlissel

Itt a regény teljes fülszövege

Néhány titok a regénnyel kapcsolatban


Csapj le a kötetre! Válaszd ki, milyen változatban szeretnéd!

DEDIKÁLT/ALÁÍRT VÁLTOZATOT SZERETNÉK

CANDY BOOK DOBOZBAN SZERETNÉM

20% KEDVEZMÉNYT AKAROK A KÖNYVRE!


Élő felolvasás

Soha nem csináltam még ilyet, ezért érdekel, hogy mit gondolok az ötletről: olvassak fel nektek egy Facebook élőzés során, a megjelenés előtt a Simlisből?

[totalpoll id=”46821″]

Szeretnél előzménynovellát olvasni a Simlisről?

Az Aktus című regényem előzménynovellái nagy siker arattak. Arra gondoltam, írnék nektek a Simlisről is egy bemutató szösszenetet. Jó ötlet? Vagy inkább a regényből szeretnétek először olvasni róla?

[totalpoll id=”46828″]

Legyen beleolvasó a regénybe?

Jó ötlet, ha megjelenés előtt ízelítőt mutatok a regényből? Legyen beleolvasó? Illetve, ha igen a válasz, milyen típusú részletet olvasnátok szívesen?

[totalpoll id=”46831″]

Milyen típusú ajándékokat látnál szívesen a rendelt Simlis példányod mellett?

Tudjátok, a webshopomból rendelt Simlis példányok mellé biztos ajándékok is járnak. Kíváncsi vagyok, milyen ajándékok tetszenének nektek leginkább! Ha egyedi ötleted van, kommentben szeretettel várom! :)

[totalpoll id=”46839″]

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb