BlogVelem történtVideók

Esküvői fotózás a királynővel

Izgalmas kalanddal kezdődött a 2019-es évem, az Esküvő Classic magazin felkérésére egy esküvői fotózáson vehettem részt. A “kirendelt menyasszony” a 2017-ben hazánk legszebb lányának választott Koroknyai Virág lett.

A képeke egy meglepően profi stábbal a kétútközi Graefl Majorban készítettük. Extra vendégként pedig feltűnt egy vadonatúj Alfa Romeo.

Őszintén szólva szkeptikusan indultam útnak a fotózás napján, nem hittem volna, hogy Virág laza és jó fej nő, de pozitívan csalódtam benne. Olyannyira közvetlennek bizonyult, hogy felkértem, ha már “összeadtak” bennünket, ismerkedjünk meg egymással – erről pedig egy videót készítettem a YouTube csatornámra! Nézzétek csak! :)

Ha tetszenek az esküvői fotók, érdemes követned az Instagram oldalamat, mert folyamatosan töltök fel a magazinból kimaradt képeket! :) Ezt a bejegyzést pedig egy csokor werkképpel zárom! :)

Címkék

Lakatos Levente

Kétszeres Aranykönyv-díjas író. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a Glamour magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to top button
Close
Close