hirdetés
ExtrákHírek

Insta beleolvasók és egyéb nyalánkságok

hirdetés

Egyik idei célom, hogy a tavaly kicsit mellőzött közösségi média füleleteimet gatyába rázzam. Az Instagrammal kezdtem, egyre több egyedi és exkluzív tartalmat osztok meg veletek a profilomban. Következő lépés a YouTube-csatornám lesz és mindezek mellett a Facebook oldalamat (és az Életem zárt csoportot) is szeretném ismét izgalmassá varázsolni. Szépen lépésenként… :)

Szeretném, ha az Instagram oldalam nem csupán képek megosztásáról szóló kirakat lenne, szeretnék tartalmat is adni a követőimnek. Ezen elven haladva jutottam arra, hogy néha-néha megosztok majd lapozós szövegeket is veletek! :)

Mik azok a „lapozós szövegek”? Az Instagram lehetőséget ad arra, hogy egy posztba több képet is feltöltsön az ember – ezeket jobbra és balra lapozással tudja váltogatni a felhasználó. Ezt a formátumot felhasználva tudok például olyan hosszabb könyvrészleteket megosztani a követőkkel, mint a fentebb látható Szigor-szösszenet. Olvassátok el, és ha van kedvetek, írjatok kommentet a felvetett kérdésben a bejegyzés alá! :)

Korábban egyébként a Simlisből is megosztottam egy rövid részt. Mindkét ízelítő különlegessége, hogy nem a tipikus beleolvasó „első fejetek” és „első jelenetek”, hanem a regények velejéből valóak. A Simlisnél például Éva és Ádám egyik romantikázós elmélkedésébe olvashattok bele! :)

Mindezek mellett az Instagramon osztom meg például az Esküvő Classic magazin fotózásának képeit. Első körben a werkfotókat osztottam meg a követőkkel! Szóval talán érdemes figyelni az Insta-tevékenységemet, gyertek, kövessetek! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb