hirdetés
HírekVelem történt

Születésnapi adománygyűjtés Dicsa Noémi javára

hirdetés

Idén töltöm be a 33. életévemet, és úgy döntöttem, az ünnep kapcsán kapott figyelmet szeretném egy jó célra irányítani. Arra kérem az olvasóimat, követőimet, barátomat és ismerőseimet, hogy felköszöntés gyanánt adakozzanak egy arra rászorulónak: a hat éves, gerincvelői izomsorvadásban szenvedő Dicsa Noéminak. A kislány gyógyszere évente több tízmillió forintba kerül, az egészségbiztosító pedig nem finanszírozza. Kicsit bővebben a Facebookra feltöltött felhívóvideómban beszélek a helyzetről.

Adakozni egy erre a célra kifejlesztett biztonságos és nagyon egyszerű oldalon lehet, IDE KATTINTVA azonnal meg is tehetitek. A gyűjtés február végéig tart.

Az első napon 123.500 Ft gyűlt össze, amiért nagyon hálás vagyok, ezért arra jutottam, az adakozókat hálám jeléül szeretném meglepni. Minden olyan hozzájáruló, aki igényt tart rá, visszakapja tőlem a felajánlott összeg felét kuponként. A kuponokat itt, a webshopomban tudjátok majd felhasználni. A kuponokat 250 Ft-os, 500 Ft-os és 1000 Ft-os címletekben tudom kiosztani. Kérem, aki adakozik és igényt tart a kuponjára, a Facebook oldalamon privát üzenetben küldje el nekem a befizetése igazolását (képernyőfotó is megteszi)! Fontos, hogy nem csak az első napon, hanem a gyűjtés teljes időtartamában adakozók igényt tarthatnak a kuponjukra.

A második nap végére 402.967 Ft gyűlt össze! Óriási ugrás ez az első naphoz képest. Összesen 166 fő adakozott (fejenként átlagban 2430 Ft-tal járultak hozzá az akcióhoz!) és a félmilliós célösszeg 80%-át elértük. Ahogy a felhívóvideóban is elmondtam, titkon abban reménykedek, hogy az 500.000 Ft-ot is túllépve tudunk együtt segíteni Noéminek!

Még egyszer tehát: ADAKOZIK IDE KATTINTVA TUDSZ!

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb