hirdetés
Hírek

Jelentkezz: nőnapi felköszöntés!

hirdetés

Közeleg a Nőnap, én pedig idén végre megvalósítom egy régi vágyamat: néhány olvasómat pénteken telefonon köszöntöm fel. Kérem, küldjétek el nekem, ti kiket javasoltok a felköszöntendő személyek közé! Barátnőt, testvért, anyukát, bárkit ajánlhattok, egyetlen dolog a fontos: legyen valami olyan erős indokotok, ami garantálja nekem, hogy az általatok megjelölt személy valóban örülni fog a hívásomnak! :)

Jelentkezni a lenti űrlapon keresztül tudtok. Fontos, hogy a felköszöntésekről videófelvétel készül, kérem gondoljátok át, hogy az ajánlott ismerősök, hozzátartozótok szeret-e szerepelni. Csak a hangja hallatszik ugyan, de nem szeretnék ebből kellemetlenségeket.

Továbbá kérem, valóban meglepetés legyen a felköszöntés, ne kotyogjátok el a beajánlottnak, hogy talán felhívom. Köszönöm! :)

[gravityform id=”10″ title=”false” description=”false”]

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb