hirdetés
Hírek
Népszerű bejegyzés

Új sorozat: Három esély

hirdetés

Nőnapon indult útnak az új, kifejezetten az Instagram profilomra írt sorozatom, a Három esély. A projekt egyik nagy különlegessége, hogy ez az első olyan sztorim, aminél „megelevenednek” a karakterek. Szepesi Szűcs Barbara megrajzolta nekünk Fanni és Ármin figuráját – nem is akármilyen minőségben! :) Nézzétek csak, nem lehet betelni vele!

A sorozat hat héten keresztül, az Instagram oldalamon, lapozós posztként jelenik meg. A lapozós poszt azt jelenti, hogy a borítókép (ami mindig illusztráció) mögött található a történet, a kép szélén látható nyíllal lehet lapozni.

A sztori nő főszereplője a külső szemlélők számára első blikkre szendének tűnhet. Fanni súlyok lelki traumák után, de komoly kihívás előtt áll, nem túlságosan nyitott a férfiak közeledésére, ám ekkor felbukkan az életében a veszíteni nem tudó Ármin…


A Három esély másik főszereplője Ármin. A fiú gazdag, sikeres és nagy nőcsábász. Eredményei meglehetősen pökhendivé tették, ezért is viseli nehezen, amikor az általa kiszemelt Fanni leépíti. Természetesen nem hagyja annyiban a dolgot…

A szereplők gyakran csipkelődnek egymással és nem ritkán össze is kapnak. Persze semmi nem a véletlen műve, mindennek megvan a háttér oka, amely természetesen az utolsó részekben derül ki… :)

Vajon Fanni és Ármin lehetnek valaha együtt boldogok? Olvassátok el a sorozatot és kiderül a válasz…

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb