hirdetés
Hírek

Veszítsük el együtt… Jelentkezz!

hirdetés

A 2019-es évre kitűzött célomat – miszerint minden hónapban egy új projektbe vágok – követve hamarosan elindítom a podcast csatornámat. Meglehetősen új terep ez nekem, de nagyon lelkesen állok hozzá, és remélem, ti is hasonló lelkesedéssel fogjátok majd hallgatni az adásaimat munkába/suliba menet, vagy csak úgy, amikor éppen kedvetek tartja.

Mi az a podcast?

A podcast műfaja leginkább a rádióadáséhoz hasonlít – viszont nincsenek zenék, csak szöveges, lehetőség szerint a hallgatók számára „építő”, informatív jellegű tartalmak készülnek. A podcastok elérhetőek lesznek ezek lejátszására alkalmas applikációkon (iTunes, Apple Podcast appja, Spotify, Google Podcasts), de készíteni fogok rá egy külön weboldalt is, ahol közvetlenül, applikáció nélkül érhetitek majd el a tartalmaimat.

Miről fognak szólni az adások?

Az első időszakban arra gondoltam, hogy mindenképpen veletek közös tartalmakat készítenék. Hogyan? Telefonos beszélgetéseken keresztül. Hiszen mindenkinek van legalább egy elmesélni való, az életét meghatározó története, amit kiadva magából megkönnyíti a lelkét, és talán a közösségnek is tanulságos lehet. Ezért arra kérlek benneteket, hogy ha van kedvetek és elég bátorságotok – a podcast csak hangi alapú, arc tehát nem látszik és nyitott vagyok az álneves mesélésre is –, jelentkezzetek nálam (a bejegyzés alján találjátok az erre készített űrlapot) a történetekkel! Még egyszer: olyan meghatározó sztorikat keresek, amelyekből a többi hallgató is okulhat.

Pontosan milyen témákat keresek?

Amikor kipattant a fejemből, hogy podcastokat szeretnék készíteni, az Életem csoportban teszteltem, milyen témára kíváncsi leginkább a közösség. Meglepett, de nagyon sokan szavaztak arra, hogy szívesen hallgatnának szüzesség-történeteket. Akár elvesztésről, akár megtartásról. Szóval jelenleg kiemelten keresek olyan jelentkezőket, akik szívesen tennék közkincsé a beszélgetésünkön keresztül a témában szerzett tapasztalatukat, véleményüket és segítenének elvenni a podcast szüzességemet… :) De természetesen más témákban is várok jelentkezőket, beszélgethetünk akár a megcsalásról, nagy csalódásokról, párkapcsolati-ügyekről, de akár a családon belüli erőszakról is… Rajtatok áll!

Hogyan lehet jelentkezni?

A jelentkezéshez készítettem egy üzetküldő felületet, ezen keresztül tudtok jelentkezni. Az adatlap kitöltésekor kérem, bízzatok bennem, harmadik fél nem fogja látni a jelentkezéseteket. Illetve türelmet is kérek tőletek, a beérkező történetek alapján kezdem majd szerkeszteni a podcastot, időbe telhet a válaszom, de ígérem, mindenkinek igyekszem reagálni. Köszönöm, ha segítetek valami újat, tartalmasat készíteni! :)

[gravityform id=”11″ title=”false” description=”false”]

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb