hirdetés
Hírek

Online dedikálás az Ünnepi Könyvhét alkalmával

hirdetés

Sokan kértétek, hogy a június 15-én tartott, budapesti dedikáláson kívül is lehessen szerezni a Három esély című novellám nyomtatott változatából saját példányt. Jelentem, az Ünnepi Könyvhét alkalmával, ezen a hétvégén a webshopomban ONLINE DEDIKÁLÁST is tartok! Két ajánlattal jöttem nektek! :)

ELSŐ AJÁNLAT

– Hétfőig minden regényem dedikált változatát 30% kedvezménnyel tudjátok megrendelni

– A dedikáláshoz használt tollat megkapjátok ajándékba

A csomagotokban megtaláljátok majd a Három esély füzeteteket. Fontos, hogy ha több könyvet rendelsz azonos névre dedikáltan, egy füzet érkezik a csomagban. Ha barátnővel, rokonnal, vagy ismerőssel összefogva rendelsz, annyi füzet érkezik, ahány különböző névre kértek könyveket

– Az első 50 rendeléshez ajándék mágneses könyvjelző is jár!

Ha ezt az ajánlatot választod, a 30% kedvezményre jogosító kuponkódodat a Kosár oldalon a tudod beváltani. A kód: KONYVHET

MEGYEK, MEG IS RENDELEM AZ EGYIK KÖNYVEDET!

MÁSODIK AJÁNLAT

Ha már megvan mindegyik könyvem és ajándékba sem szeretnéd valamelyiket megvásárolni, nézz szét a webshopban, mert minden, hétfőig beérkező, 5000 Ft feletti rendeléshez automatikusan csomagolok egy Három esély füzetet! 

MEGYEK, SZÉTNÉZEK A WEBSHOPBAN!

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb