hirdetés
ExtrákFrissHírek

Újra itt a Lélekírás kurzus! Jelentkezz!

hirdetés

Szeretnéd kiírni magadból, ami bánt? Papírra vetnéd egy jó ötletedet? Úgy érezd, hogy az írás segíthet megtalálni a helyes irányt? Vagy feltörekvő íróként “edzeni” szeretnél?

Van egy jó hírem: a Lélekírás kurzusom – ahogy azt az év elején ígértem – ezennel újra megnyitja kapuit!

A Lélekírás kurzusomat négy éve, egyetlen egy alkalommal indítottam el. Akkor ráadásul csak azokat az érdeklődőkkel foglalkozhattam, akik a személyes, budapesti találkozókon részt tudtak venni. Utóbbi most megváltozik! :)

Az újraindulás lehetővé teszi, hogy az interneten keresztül, konkrétan Skype kapcsolattal tarthassam meg a foglalkozásaitokat. Ezek az órák ráadásul nem csoportosak, hanem egyéniek lesznek. Gondolj bele: egy óra, ami csak a koncentráltan tiéd és az ötleteidé! :)

A kurzus ideje fix, 10 alkalmas. A 10 alkalom alatt én átadom neked, amit a történetmesélésről tudok, te pedig a felügyeletem alatt megírsz egy novellát. A kész szöveg aztán publikálási lehetőséget kap, a részleteket majd személyesen osztom meg veled, a többi olvasónak egyelőre legyen meglepetés, milyen formában… :) Az biztos, hogy ez is újdonságnak számít Magyarországon! :)

Figyelem! A Lélekírás kurzus alapkoncepciója, hogy a 10 hét alatt naplót kell vezetned! Ezen naplóbejegyzések segítenek majd a novellaírásban! A felhívásom lényege: készülj, mert ez munkás lesz! :)

Nézzük az anyagiakat! Amióta pedzegetem, hogy újraindítom a kurzust, sokan érdeklődtetek, szeretném, ha minél többen lehetőséget kapnátok a részvételre, de figyelembe kell vennem, hogy az adott foglalkozás teljes időtartama egyetlen emberről szól, ráadásul a készülő szövegetekkel órán kívül is foglalkoznom kell.

– 10 alkalmas Lélekírás egyéni Skype-kurzus: 60.000 Ft

– Minden pluszban kért óra díja: 9.000 Ft – Plusz órákat bárki kérhet, aki úgy érzi, nincsen még kész a szövegével.

– A 10 alkalmat normál esetben 10 hét alatt rendezzük le, de lehet gyorsított tempóra kapcsolni, ekkor a végösszeg: 70.000 Ft

Részletfizetési lehetőség a kurzus teljes díjára: két részlet. Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Felkeltettem az érdeklődésedet? Ne habozz, jelentkezz az alábbi űrlapon és írd meg velem a novelládat! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb