hirdetés
Blog

2019-ben minden teljesült? Mi vár 2020-ban?

hirdetés

A 2019-es évemet az igen erőltetett menetben zajlott 2018-as évem utáni újraépítkezésre szántam. Megfogadtam (az összefoglalómat ide kattintva olvashatjátok), hogy rengeteg új dologba vágok bele, kimozdítom magamat a komfortzónámból, és azt hiszem, ezt sikerült is elérnem.

Másik nagy tervem volt a Lélekírás kurzusom újraélesztése, és bár vannak még vele döccenőim, illetve a fő ötletet még nem is valósítottam meg, belevágtam. A kurzus egyik nagy újítása, hogy a felügyeletem alatt íródott művek megjelennek majd, hamarosan jönnek az első publikálások.

A fogyás is cél volt, ami szintén sikerült és az Instagram oldalammal is többet akartam foglalkozni, ez szintén elértem. Egyetlen dologban van elmaradva: a webshopom ráncfelvarrásában, az 2020 maradt. Megvannak hozzá a tervek! :)

Mielőbb belevágnék a 2019-es visszatekintésbe, illetve a 2020-as terveimbe, egy, vagyis két pillanatig visszatérek az Instagramhoz. Az évértékelő posztom instásított változatára büszke vagyok rá, nézzétek, lapozgatni kell! :)

Illetve Instagramra kitettem egy éjféli képet. Eléggé megosztja az embereket, van aki háborog, van aki imádja. Nézzétek csak:

https://www.instagram.com/p/B6wSPJzAuiL/

És akkor most, a pajzánkodás után lássunk hozzá 2019 havi bontású kivesézéséhez! :)

Január

Míg a január általában unalmasan telik, 2019-ben az Esküvő Classic magazin fotózásával indult az évem, ahol a szépségkirálynő Koroknyai Virággal játszottuk el a házasodókat. Nagyon izgalmas kis kaland volt, ráadásul annak ellenére jól sikerültek a képek, hogy dupla ekkora voltam, mint most.

Virággal egyébként a fotózás után készítettünk egy videót is a YouTube-ra, nézzétek meg, ha még nem láttátok!

Február

Február a születésnapon hónapja, 2019-ben azt kértem, hogy aki felköszönte, adománnyal tegye. Egy SMA-s kislány, Dicsa Noémi gyógykezelésére gyűjtöttünk, összesen 787.876 Ft-ot sikerült összehoznunk. Elképesztő összeg, köszönöm! A születésnapi gyűjtést hagyománnyá szeretném nemesíteni.

A hónap végén indul útnak a JOY LOVE oldal, azzal együtt pedig a Vörös című regényem folytatásos változatára is előfizethettek. A kötet havonta fejezetenként jelent meg, az érdeklődők a „first draftot”, vagyis a kézirat legelső, átdolgozatlan változatát olvashatták.

Március

Nőnapon indult útjára A három esély című Instragram novellasorozatom, amihez Szepesi Szűcs Barbara készített elképesztő illusztrációkat. Ha lemaradtál róla, a #lakatosleventeháromesély hashtagen visszakereshetitek a részeket! :)

Április

Emellett életemben először jártam Londonban, és amellett, hogy lelkesen indultam – pláne, hogy a Vörös ott játszódik –, nem adott akkora élményt város, mint amekkorára számítottam. Talán az az oka, hogy jóval korábban jártam New Yorkban, ami viszont teljesen letaglózott. Azért majd adok Londonnak még egy esélyt! :)

Május

Majdnem közvetlenül London után egy Koppenhágába költözött barátnőm, Kati meghívására egy hétvégére a dán fővárosba utaztam. Nos, Koppenhága viszont lenyűgözött! Imádtam minden pillantát! Az ott tartózkodásom idején készültek rólam profi fotók, ha nem láttátok őket, íme, lapozgassátok a posztokat! :)

Június

Június a díjak hónapja volt. Először a JOY magazin által alapított Social Media Award egyik kategóriáját vihettem haza. Köszönöm nektek, hiszen ez egy közönségszavazás, tehát ti, az olvasóim, a követőim juttattatok hozzá! Érdekesség egyébként, hogy eddig csak ketten vagyunk, akiknek sikerült duplán megnyernie ezt a díjat.

A következő díj az Aranykönyv-díj volt, amit a Simlis című regényemért szavaztatok meg nekem! Nagyon hálás vagyok érte! Bízom abban, hogy a Vörös is számíthat majd a támogatásotokra! :)

Továbbá júniusban történt, hogy hivatalosan is az év legforróbb napján dedikáltam Budapesten, az Ünnepi Könyvhéten. Tényleg pokoli meleg volt, ezért is örültem neki, hogy sokan eljöttetek! A dedikálásról készült képeket kiposztoltam az Instagramra, lapozgatva tudjátok őket megtekinteni! :)

Július

A július a tartalomgyártásra szántam. Szerettem volna felrázni a YouTube csatornámat, de rá kellett jönnöm, valahogy már nincs meg az az összhang a videómegosztót használókkal, mint régen. Ennek ellenére 2020-ban készíteni fogok videókat, igyekszem olyan tartalmakkal előrukkolni majd, amiket szerethettek! :)

Augusztus

Az augusztusom legmeghatározóbb élménye egy kóbor kutya megmentése volt. Egyik éjjel, edzésből hazafelé, már itthon sétáltam a kocsitól a ház felé, amikor egy jókora amstaff sétált felém. Először azt hittem, hogy valaki póráz nélkül sétáltatja a marcona kinézetű kutyát, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ő bizony egyedül van. Amellett, hogy nem voltam abban biztos, hogy két kézzel megúszom a mutatványt, befogtam a kutyát, majd másnaptól megindult a gazdikeresés.

Szeptember

Szeptemberben nagy álmom vált valóra, kölyök oroszlánokat simogathattam!

Illetve újraindult a már a bevezetőben is említett Lélekírás kurzusom. A kreatív írás kurzus idén is folytatódik majd, hamarosan jövök a jelentkezési feltételekkel.

Október

Az október kívülről nyugalmasnak tűnő, belülről viszont kifejezetten dolgos, rákészülős hónap volt. Egyrészt leadtam a kiadónak a Vörös végleges kéziratát, beérett a testi átalakulásom, utóbbi kapcsán fotóztunk is, bár a képeket csak később láthattatok.

November

November elején jelent meg a Vörös. A kötet több okból is különlegesre sikeredett. Elsősorban azért, mert ez a tizedik regényem, tehát ünnepi! :) Kimondani is durva, hogy tíz regény kikerült a kezeim közül! Köszönöm, hogy szeretitek az írásaimat, és valóságként élhetem az álmaimat!

A Vörös megjelenésével szinte azonos időben vártalak benneteket a JOY Napok keretében szervezett dedikáláson, onnan aztán turnéra indultam. Találkozhattunk Szegeden, Kecskeméten, Püspökladányban, Székesfehérváron, Tatabányán és Debrecenben. Mindig öröm veletek lenni! :)

Továbbá még novemberben, egy sokak számára megosztó személy, Pumped Gabó felvetésére egy kutyamenhely számára jótékonysági akcióba vágtunk.

December

Az évem legerőltetettebb hónapja kétség kívül a december volt. Semmi nem úgy valósult meg, ahogyan elterveztem és több hosszú együttműködésem is lezárult. Csalódtam emberekben, kapcsolatokban, de szerencsére nem vagyok egy sebnyalogatós típus, sokkal inkább lendületet adnak a pofára esések. Erről az időszakról még majd mesélek nektek bővebben.

Decemberre, az utolsó pillanatban, sokatok noszogatására készült el az első falinaptáram. A benne szereplők képeket Vaszil Ádám készítette, a projekt motivációs céllal készült. Tervezem, hogy lesz még naptár, de a jövőben mindenképpen bővebb tartalommal és nem az utolsó pillanatban készül majd hasonló kiadványom! :)

Kudarcok és örömök

A havi bontás után nézzük, milyen kudarcok értek az évben. Az egyik egy előadás volt Sales&Pszichológia konferencián, ahol pokolian rossz voltam. Vicces, mert egyébként ezen az előadáson beszéltem először arról, hogy a kudarcok milyen fontosak az életemben…

Kudarc továbbá Tomo és Fred ügye: a két kan kutyámat szét kellett választani, mert dominanciharcba keveredtek. Erről írtam bővebben a Facebookon és az Instagramon! Utóbbit linkelem, lapozva tudjátok olvasni a posztot:

Öröm természetesen a tizedik regény megjelenése, a két utazás, a Dicsa Noémi gyűjtés és minden olyan pillanat, amikor találkozhattam veletek! :)

Tervek 2020-ra

Míg 2019 az újdonságok éve volt, 2020-ban a nagy célom, hogy megtanuljam becsülni, amit elértem. Gyakran annyira előre nézek, hogy lemaradnak mögöttem, mellettem dolgok. Talán egy kicsit nagyravágyó lettem, mindig olyan dolgot akartam elérni, ami éppen nincs. 2020 arról szól, hogy örüljenek annak, ami van!

Nagy tervem, hogy havonta egy olvasómhoz meglepetéslátogatásra menjek!

Szeretném végre elindítani a podcastomat, amit április óta tervezgettem, mégsem sikerült összehoznom.

Módjával, de szeretnék utazásni, egy biztos célom van már, májusban Görögországba megyek! :)

Végül, de természetesen nem utolsó sorban új regényekkel, írásokkal is készülök. De ezekről majd a maguk idején! :)

Legyen nagyon boldog 2020-as évetek, illetve évtizedetek!

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb