hirdetés
ExtrákVelem történt

Alma aktsorozat – kapcsolatokról kendőzetlenül

hirdetés

Még decemberben, Vaszil Ádámmal közösen egy olyan művészi fotósorozatot készítettünk, amelyben az alulöltözöttségem mellett egy alma is főszerepet kapott. Az Instagram oldalamon megosztott három részes képanyaghoz három különböző szöveget írtam, mindegyiknek köze van a szimbólumként funkcionáló gyümölcshöz.

Az első képhez született szösszenet egy párkapcsolat kezdetéről, pontosabban azokról az időkről szól, amikor a két ember vágyódik egymás iránt, de mindketten tudják, hogy a szerelem biztos fájdalommal jár együtt. A szöveghez lapozz egyet a képen!

https://www.instagram.com/p/B7GwGx2gGH5/

A második fotóhoz készített szöveg a csábításról szól. Illetve arról értekezik, hogy mind a csábítók, mind a csábulók önös érdekből, az egojuk simogatása érdekében ismerkednek egymással. Azt hiszem, könnyű a leírásokban magunkra ismernünk… Lapozz a képen!

A harmadik fotóhoz írt szövegem vallomásként is értelmezhető és a saját ízlésemből táplálkozik. A partnerem nem a felkínálkozással, hanem a gátlásai levetkezésével tudja leginkább felkelteni az érdeklődésemet. Ugye érezhető a kettő közötti különbség? Lapozz a szövegért!

Tetszenek a képek? Csatlakozz az Instagram követőtáboromhoz és értesülj elsőként a hasonló felvételeimről! Szinte minden egyes nap posztolok! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb