ExtrákHírek

Bizalmas ügyek – mondd el, mi nyomja a szíved!

Az Instagram kérdezz-felelekeim során, valamint egy-egy blogbejegyzésem után rengeteg párkapcsolati véleménykérő üzenetet kapok tőletek. Minden egyes levélre sajnos nincsen kapacitásom válaszolni, de arra gondoltam, indítanék egy sorozatot, ahol legalább heti rendszerességgel reagálnék egy-egy kiválasztott üzenetre poszt, bejegyzés formájában. Igyekszem olyan sztorikat választani, illetve úgy közelítem majd meg a témát, hogy a válaszaimmal esetleg átfogóbban tudjak segíteni, másoknak is hasznos lehessen, amit leírok. Aztán, ha ez a projekt sikeres lesz, úgy tervezem, hogy amint teljesen helyrejön a balesetben kicsit sérült beszélőkém, podcasttá fejlesztem a válaszolgatást.

Szóval itt az idő, mondjátok el, mi nyomja a szíveteket! A kérdést akár álnéven is küldhetitek, és ahogy látjátok, még csak e-mail címet sem kérek, tehát az egész folyamat diszkréten, anonim módon zajlik.

Kérem, a történeteteket úgy fogalmazzátok meg, hogy kiférjen 1000 karakterbe! Illetve azt is kérem, hogy csak a lenti üzenetküldővel tegyetek fel kérdést, más úton érkezett levelekre jelenleg sajnos nincsen kapacitásom válaszolni! Köszönöm! És köszönöm a bizalmatokat!

Címkék

Lakatos Levente

Kétszeres Aranykönyv-díjas író. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a Glamour magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to top button
Close
Close