hirdetés
ExtrákKérdőívek

Többes szex – a kérdőív

hirdetés

Néhány napja kérdezz-feleleket tartottam az Instagram oldalamon, ott felmerült a többes szex témaköre. A válaszomra nagyon sok visszajelzés érkezett, ezért arra gondoltam, bolygassuk meg közösen ezt a tabunak számító témát!


Táplálékkiegészítőre van szükséged? Klikk és rendelj a Myproteintől a linkemmel most 40% kedvezménnyel! Nincs szükség kuponra, ha a linkre kattintasz, a kedvezményt automatikus hozzáadja a rendszer a kosaradhoz!


Alább találhattok egy kérdőívet, kérlek benneteket, hogy ha időtök engedi, töltsétek ki! Akkor is érdekes a véleményetek, ha abszolút elzárkóztok a hasonló kalandoktól – látni fogjátok, hogy kérdésnél van elzárkózó válaszlehetőség. A teljes képhez szükség lenne azok válaszaira is, akik már az ötlettől is borzonganak! :)

Fontos, hogy a kérdőív teljesen anonim, se nevet, se email címet nem kér a rendszer, nem lehet visszakövetni, hogy kihez tartoznak a válaszok.

Az eredményt egy szexológus szakember segítségével fogjuk kielemezni! Izgalmas lesz! :) Előre is köszönöm a segítségeteket!

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb