hirdetés
FrissHírek

Születésnapi adománygyűjtés – adományozói büszkeségfal

hirdetés

Két éve kezdtem el, hogy a születésnapom apropóján egy-egy nemes célra irányítom az engem felköszönteni vágyók figyelmét. Akkor a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő, akkor hat éves Dicsa Noéminek segítettünk – több, mint 850.000 Ft gyűjtöttünk össze a gyógykezeltetésére. Ez volt a második legnagyobb egyösszegű adomány, amit kapott.

Tavaly, a balesetem miatt nem tudtam aktivizálni magamat, de idén újra szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy jó ügyet: megtisztelnétek, ha együtt segíthetnénk a bajba jutott állatokon.

Az állatmenhelyek esetében általában az élelemgyűjtés jut az emberek eszébe először. Persze, fontos az étel, de van egy még égetőbb probléma: az orvosi ellátásra szoruló kutyák kezeltetése. Sok kutya azért nem talált gazdára, mert kisebb-nagyobb betegségekkel küzd – kezdve a szívférgességgel a csípőproblémákig.

Az idei aktivitásomban a Tökölön működő Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány beteg, illetve a gyaníthatóan örök életükre a menhelylakó kutyák számára gyűjtünk.

Az adománygyűjtésnek két menete van. Az egyik, hogy közvetlenül utaltok az Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány bankszámlaszámára: 11786001-20086392.

A másik a webshopomban leadott vásárlással. A segítségetekért cserébe én is adok valamit! A Csapody Kingával közösen írt, a webshopomból rendelt Tomo mesekönyvek árából bizonyos összeget a jótékonysági alapunkba teszek.

https://lakatoslevente.hu/termek/az-elso-vakkantas-tomo-1/

Dedikálatlanul rendelt példányokból 500 Ft, dedikáltból 700 Ft megy a közösbe. Szuper extra lehetőségként pedig kérhetitek a könyvet a Lelkem mélye éjsötét útvesztő című történetem kinyomott példányával – ebben az esetben a rendelésetek értékéből 1000 Ft került gyűjtésbe!

Az átláthatóság jegyében indítottam egy virtuális pártolói falat, ahová a vásárlók közé bárkinek felkerülhet a neve. Azt, hogy szeretnétek-e rákerülni, a rendeléskor ti dönthetitek el.Köszönöm, be beszálltok!


Akik segítettek:

Lengyel Anita – 700 Ft
Valencsik Csabáné – 1000 Ft
Anonim adakozó – 700 Ft
Varga Rajmund Richárd – 1000 Ft
Tományi Enikő – 700 Ft
Végh Bianka – 1000 Ft
Komlósi Hajnalka – 1000 Ft
Gyúró Szilvia – 1000 Ft
Anonim adakozó – 1000 Ft
Sági Annamária – 1000 Ft
Gelencsér Franciska – 1000 Ft
Anonim adakozó – 1000 Ft
Turócz Magdolna – 1000 Ft
Kelbert Szimonetta – 1000 Ft

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb