hirdetés
ExtrákFrissHírekKérdőívek
Népszerű bejegyzés

A nagy fétis kérdőív – töltsd ki!

hirdetés
A kitöltési időszak befejeződött, az eredményeket IDE KATTINTVA tekintheted meg!

Az Este nyolckor Lakatos Leventével című, élő social media műsorom soron következő adásában, Váradi Fanni szexuálpszichológussal a fétisekről fogunk beszélgetni. Az adásra készülve szeretném kérni a segítségetek abban, hogy átlássuk, közületek mennyien érdeklődnek valamiféle fétis iránt, és szuper lenne látni, mi vonz benneteket leginkább.

A kérdések néhol arcpirítókat. Amennyiben véleményed, történeted, vagy közlendőd van a témával kapcsolatban, azt a legutolsó szövegbeviteli mezőben megoszthatod velem. Örülnék neki! :)

A péntek 12:00-ig beérkezett válaszokat tudom figyelembe venni a kiértékelésnél.

A kérdőív kitöltése anonim, nem kérek hozzá nevet, vagy más, beazonosításra alkalmas személyes adatot. :)

Köszönöm, ha kitöltitek! :)

A kitöltési időszak befejeződött, az eredményekről szóló cikket itt találod:

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

7 hozzászólás

  1. Érdekes témakör lett feszegetve szerintem többet kéne erről beszélni,nem kéne hogy tabu legyen mert akkor az erőszak se lenne oly nagy mértékben.

  2. Izgalmas felmérésnek nézünk elé😉 Egyszer lehetne arról is egy beszélgetés, hogy a nők/férfiak hogyan ismerhetik fel, hogy az azonos neműekhez vonzódnak. Vagy hogy a férfiaknak vonzó lehet-e, ha egy nő biszexuális illetve fordítva!😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb