hirdetés
ExtrákFrissHírek

A te történeted – jelentkezés

hirdetés

Január 15-én, azaz pontosan két hónapja indult útjára az Este nyolckor Lakatos Leventével elnevezésű élő, a közösségi médiafelületeimen jelentkező beszélgetős projektem. Az eredeti terv szerint, heti váltásban ismert emberekkel és egy pszichológus szakértővel beszélgettem volna, ám mostanra arra jutottam, szeretném tartalmilag színesíteni a műsort. Veletek is szeretnék beszélgetni. Ez a bejegyzés egy felhívás: aki úgy érzi, mások számára tanulságos története van, és azt rajtam keresztül szívesen megosztaná a nagyvilággal, ne tétovázzon, a lenti űrlapot kitöltve jelentkezzen! :) Mintául szolgáljon Lina bejelentkezése, aki ráadásul egy rázósabb téma kapcsán osztotta meg velünk a tapasztalatait:

A beszélgetés élőben zajlik, ám az otthonod kényelméből intézheted. Az adás előtt megosztok veled egy olyan linket, amin keresztül néhány pillanat alatt csatlakozhatsz hozzám (akár a laptopodról, akár mobiltelefonról), hogy beszélgethessünk a történetedről. Gyere, oszd meg velem, amit átéltél! Mert biztosan neked is van egy tanulságos történeted! :)

Jelentkezésedet az alábbi űrlapon keresztül várom:

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb