hirdetés
ExtrákFrissHírek

Titkos projekt – kérdezz bátran!

hirdetés

Sokan szeretitek azokat a tartalmaimat, amikben levélírók szív-, és lélekügyi problémáiról mondok – remélhetőleg építőjellegű – véleményt. Nem beszéltem róla, de jó ideje válságba kerültem a Bizalmas ügyek posztsorozatommal, egyszerűen nem találtam hozzá a megfelelő formátumot. Azt hiszem, most megvan, és ez a projektem a közeljövőben végre szintet léphet.

Felkértem egy kedves, ismert ember barátomat, hogy közös videókban, egymással beszélgetve osszuk meg a levélírók kérdéseivel kapcsolatos meglátásainkat. Egyelőre nem árulom el, hogy ki a titokzatos „bűntársam”, de azt gondolom, örülni fogtok neki. Megosztó személyiség, de remek meglátásai vannak a világ dolgairól, ráadásul keresetlenül őszinte típus. Jó lesz! :)

Mivel az új projekt videó alapú, lehetőség volna arra, hogy a bevállalósabb kérdezők hozzám eljuttatott videófelvételeken keresztül mondják el a problémájukat. Aki bevállalja, kérem Instagram üzenetben küldje el a videós kérdését. Ha bárkinek szüksége van segítségére – például nem tudja mivel felvenni a videót –, keressen bizalommal!

A klasszikus, levélben kérdezők ezen az űrlapon keresztül tudják eljuttatni hozzám a kérdésüket:

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb