hirdetés
FrissHírekVideók
Népszerű bejegyzés

Evi és Levi – új YouTube videósorozat

hirdetés

Örömmel jelentem be, hogy hosszú idő után új YouTube videósorozatot indítok, mégpedig nem is akárkivel. A projektben Gáspár Evelin lesz a társam. Lehet, hogy akadnak, akik számára érdekesnek számít a partnerválasztás, pedig egy jól átgondolt döntés eredménye! :) A következő mini kérdezz-felelekben erről is írok bővebben!

Miért éppen Evelinnel indítottam a sorozatot?

Régen ismerjük egymást, és azt tapasztaltam, nagyon nehezen tud kibújni a „Győzike lánya” és a „harsány celeb” skatulyákból, pedig ezeknél ő sokkal több. Ebben a sorozatban végre megmutatja az érett oldalát. Az Evi és Levi helyenként ugyan szórakoztató, mégiscsak komoly gondolatokkal telezsúfolt, őszinte sorozat.

Mi is pontosan ez a sorozat?

Az Evi és Levi egy segítő szándékkal létrehozott videós projekt, ezt neveztem néhány hete „titkos projektnek”. Evelinnel a videókban a követőink, nézőink és nem utolsó sorban az olvasóim által küldött, főleg lelki természetű problémákra igyekszünk baráti megoldási tanácsokkal szolgálni. Hasonló projekt ez, mint a Bizalmas ügyek poszt-sorozatom volt az Instagramon.

Milyen gyakran érkeznek majd a részek?

Heti rendszerességgel jövünk az új részekkel. Évadokban gondolkozunk, az első nyolc epizód lesz. Nyolc héten át, csütörtökönként tehát biztosan láthattok majd bennünket, a két okostojást. Emellett én hetente egy plusz videót is készítek a YouTube csatornámra, érdemes tehát feliratkozni!

Kérdezni szeretnél?

A kérdéseket az alábbi speciális űrlap segítségével tudod nekünk elküldeni:

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb