hirdetés
BlogExtrákFriss

Gázos ügy és melltartóban a szekrényben – kínos történetitek gyűjteménye I.

hirdetés

A közelmúltban, a Facebook oldalamon arra kértelek benneteket, írjátok meg nekem életetek legkínosabb történetét, hogy a beérkezett sztorikat feldolgozva készíthessek belőlük – a sajátommal kiegészítve – egy videót. Annyi történet érkezett, hogy a videóba bekerülteken kívül is bőven maradt még cikis sztori, amiket a közeljövőben, több részben megosztok majd veletek. Íme az első öt történet! Illetve, ha nem láttad még a videót, érdemes megnézned… :)

A szekrénylakó

Lánykollégiumi lakó voltam. Én örökös szabályszegőként lámpaoltás után is másik szobában tartózkodtam, ruhákat próbálgattam a hétvégi bulira. A nevelő már keresett, tudtam bajban leszek, ha ott talál, így melltartóban beugrottam szekrénybe. Miután már nem kaptam levegőt, kénytelen voltam kimászni. A nevelő a szekrényajtónak dőlve fogadott… A másik három lány torka szaladtából röhögött. (Csápi, 20)

Gázos ügy

Komolyan, az elmúlt pár évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett pukiznom, azt is az otthon biztonságos magányban. Na de, új munkahely, első nap, IT-s tréning, csend, mert épp kipróbáltuk a többi újonccal, hogy működik-e aminek működnie kell, erre a testem pont akkor döntött úgy, hogy minden figyelmeztető érzés nélkül eleresszen egy jó hangos galambot… 😂 annyira ciki volt! 😂 (Zsófi, 22)

Apu elintézte

Temetésen ülve nagyon nagyon sírtam, szinte abba se bírtam hagyni. Apa megunta, odahajolt hozzám, és mondott egy viccet. Jó vicc volt, így a teljes gyászoló tömeg azt nézte, ahogy az első sorban, a gyászbeszéd közepén leállíthatatlanul nevetni kezdek… Köszöntem a figyelmet! (V, 22)

Lakatlanul

Amikor először jöttem Magyarországra, tanuló voltam. Hivatalos ügyeket kellett intézni, egészen pontosan lakcímkártyát. Megkérdezte az ügyintéző, hogy hanyadik kerületben lakom. Erre rávágtam, hogy én nem kerületben lakom, hanem kollégiumban. A nő értetlenül bámult rám, mire a mellettem ülő barátom odasúgta, hogy a tizenharmadikban… (Kata, 22)

Vörös, mint a meggy

Nos, ez az eset tavaly nyáron esett meg velem, amikor is a sikeres KRESZ vizsgám után megittam egy meggyes sört az osztálytársammal (aki szintén akkor vizsgázott), és hát elég meleg volt. Egy doboz bőven elégnek bizonyult abban a 32 fokos melegben, hogy megüssön. Becsiccsentve mentem a buszomhoz, felszálltam, és ahogy kikanyarodott, megláttam egy ismerősömet az ablakból. Kikáltottam a nevét, (persze nem figyelt, mivel zenét hallgatott) úgy, hogy fullon volt a busz és én ezt akkor elfejtettem. Mindenki engem nézett, hogy ennek meg mi a baja 😂 Nagyon gázul éreztem magam, ezért utána be is aludtam… 😂😂 (Lili, 18)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb