hirdetés
FrissHírek

Elindult a Levente klubja podcast!

hirdetés

Két éve jelentettem be az Instagram oldalamon, hogy “A klub” címmel podcastet indítok. Akkor még itthon keveseknek volt, sokan azt sem tudták, mi fán terem. A megvalósítás viszont mostanáig elhúzódott, aminek a legfőbb okát a technikai ismeretek hiánya jelentette. Ahogy az életem legtöbb területén, ebben is egyedül kellett boldogulnom, és hiába kértem segítséget, az valahogy mindig félmegoldásokat jelentett. Idén viszont találtam egy bérelhető podcast stúdiót, ahol hangtechnikai szempontból tökéletes felvételek készíthetőek. Végre betarthatom a két éve tett ígéretemet: debütál a Levente klubja podcast! :)

A podcast műfaj alapvetően hanganyagként indult világmegváltó útjára, napjainkra viszont valamiért elterjedt, hogy videó is dukál az epizódokhoz. Bárhogyan is törekedtem, költöttem rá, és próbáltam egymagam megoldani, sajnos az első néhány adásnál biztosan nem lesz a beszélgetések mellé mozgóképanyag. A jövőben a projekt ezen hiányosságán változtatni szeretnék – ahogy egyébként nagyon sok dologban egyénileg is fejlődnöm kell…

Az első epizód vágása közben, a nyersanyagot visszahallgatva azon gondolkoztam, hogyan tudnék még az indulás előtt kihátrálni ebből az őrületből… :D Aztán a munka végére szabályosan lázba jöttem, régen éreztem azt a lángoló lelkesedést, amit most. Nem vagyok még jó benne, de kihívást látok a fejlődésben. Például abban, hogy lassítsak a beszédemen, rendeznem összébb a gondolatimat, és fejlesszek a kérdezéstechnikámon.

A klubban számomra érdekes emberekkel, tanulságos élettörténekről beszélgetek majd, szabadon és színesen. Izgalmas út áll előttem, az első évadot 10 részesre tervezem, hetente érkeznek az új epizódok. Reményeim szerint egyre jobbak. Bízom abban, hogy velem tartotok a kiteljesedés ösvényén! :)

A podcastot YouTube csatornámon, a Spotify-on, és az Apple Podcastok között hallgathatjátok.

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb