hirdetés
FrissHírek

Helló-belló! Felhívjalak? Jelentkezz!

hirdetés

Korábbi tapasztalataim alapján kifejezetten szerettétek azokat az alkalmakat, amikor nőnap, vagy egyéb ünnepnap kapcsán felhívtam néhányotokat telefonon. Arra gondoltam, hogy a jövőben rendszeresíteném ezt a mókát – sokkal sűrűben hirdetnék olyan napokat, amikor néhányotokra rátok csörögnék. :)

Az első ilyen alkalmat 2021. november 19-re tervezem. Ezen a napon, 13:00 és 15:00 között több olvasót, követőt is megcsörgetnék. De kiket? A kiválasztás természetesen jelentkezés alapján történik. Jelentkezhettek ti magatok, de jelölhettek ismerőst is a hívásra. Egy a fontos: történeteket keresek. Tehát előnyben részesülnek azok, akiket valamilyen okból kifolyólag akár segíthet lelkileg, feltölthet, ha beszélünk kicsit.

A hívásokról videófelvétel készül, azokat a közösségi felületeimen publikussá fogom tenni. Ezért kérlek benneteket, csak akkor jelentkezzetek, ha ebben benne vagytok – akkor is, ha csak hanggal. Illetve csak akkor jelöljetek másokat, ha azt gondoljátok, nem zavarja a felvétel.

Lehetőség van Facetime jelentkezésre. Azt, hogy erre nyitottak vagytok, illetve nyitott az ismerős külön jelölhetitek a jelentkezési lapon. Más jelölése esetén kérem, kérdezzetek rá, mielőtt bejelölitek a videótelefon opciót. Fontos, hogy egyedül én férek hozzá a jelentkezésekhez, harmadik fél nem kapja meg!

Bízom abban, hogy tetszik az ötlet és hamarosan beszélhetünk egymással! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb