hirdetés
Extrák

Felköszöntselek nőnap alkalmából?

hirdetés

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján talán már hozzászokhattatok, hogy nőnap alkalmából mindig készülök valamilyen közösségi médiás aktivitással. Ez idén sincsen másképpen! :) Ebben az évben új lehetőséget találtam ki: a korábbi, felköszöntetős metódus helyett most ti magatok jelentkezhettek egy meglepetéstalálkozóra velem! :)

Március 4-én, pénteken, vagy március 7-én, hétfőn (még nem dőlt el melyik nap) napközben néhányotokat felkereslek, hogy egy személyes találkozó keretén belül köszönthesselek fel benneteket. Sajnos, idő hiányában idén a fővárosra korlátozódik le ez a lehetőség. A találkozókról videófelvétel készül, ezt kérem vegyétek figyelembe.

Kérem, a jelentkezési lap kitöltésénél gondoljatok arra, hogy a közösségi médiába készített videóknál kiemelten fontos az emberi történet!

Jelentkezni március 3., csütörtök 13:00-ig lehet. A kiválasztottakat még aznap értesítem, leginkább e-mailben.

Várom, hogy találkozzunk! :)

Lakatos Levente

Ötszörös Aranykönyv-díjas író. Kétszer nyerte meg a JOY magazin Social Media Awardját. Háromszor választották a Magyar Könyvek Viadalán az év írójának. 2015-ben a GLAMOUR magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották.

Ezek is érdekelhetnek még!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb